Kohin või vilin kõrvus 21.03.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere,
Olen 49 aastane meesterahvas ja õhtuti on hakanud mul vilistama kõrvades (umbes 2 kuud tagasi oli esmakordselt). Mis peaks ettevõtma?
Olen kontrollinud oma vererõhku, kuid see on olnud normis 134/ 85.

Teie vastust ooatama jäädes
Harald

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Esmalt tuleks käia kontrollil kõrvaarsti juures.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Vilin kõrvas

Tere, 2kuud tugev Vilin, pinin paremas kõrvas. Vilin pidev ja ei muutu. Ja kuumuse tunne paremas pea pooles?!

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõrvades esineva vile põhjus jääb tihti selgitamata, soovitan siiski esialgu põõrduda uuringuteks kõrvaarsti poole.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Kohin kõrvus

Tere
Juba kuu aega on kõrvus nagu tuul vihisenud ja see liigub ühest kõrvast teise. Vahepeal on tunda ka nagu tuksumist. Selline kahin on võrreldav tugeva tuulega. Vahepeal on see heli selline, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tihti jääb kõrvakohina põhjus selgitamata, kuna ühestki uuringust siin ei pruugi kasu olla. Lohutuseks on teada et nii nagu kahin ootamatult tekib, nii ta ka kaob. Abi tuleks otsida ikkagi kõrvaarstidelt. ...

Loe edasi

Kohin kõrvus, käed ja jalad surisevad/tuimad

Tere,

Eelmise aasta lõpu poole ärkasin ükskord surnud käega ülesse kuna oli halvas poosis maganud, kuid see läks üle nädalaga. SIis olin eelmise aasta lõpus haige ja palavikus 3-4 päeva (kuni ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kas on varem olnud kaelatraumasid? Tuleks teha rö. üv. kaelalülidest ja minna neuroloogi vastuvõtule.

Tel. 6748591
Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Peas kumiseb

Tere!

Kõrvus (eriti vasakus) juba ammu kumisenud ja tinisenud, kuid pole seganud igapäevast elu. 1990 aastal ränk tööõnnetus, vasakul pool kaelal sügavad põletusjäljed. Sel aastal diagnoositi ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kõrvavilina põhjust sageli ei õnnestu selgitada. Kui vererõhk on korras ja suhkruhaigust ei ole, võib põhjus olla mingi varasem kuulmisnärvi kahjustus. Pidage nõu kõrvaarstiga.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Vilin kõrvus

Kõrvad ajavad pilli .Olen käinud kõrvaarsti juures, kus öeldi, et kõik nagu korras. Kästi Trentaali võtta, ei aidanud, siis kirjutati Betaserc 24. sama lugu. Mõõdeti kolesterooli - 4.8, vereproov põletikku ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Sageli jääbki vilina põhjus selgitamata. Neuroloog siin rohkem aidata ei saa. Tuleb olla kontaktis kõrvaarstiga.

Loe edasi

Peavalu

Tere!
Olen 35.a. naine, viimasel paaril kuul on enesetunne halb: tihti läheb silmade eest mustaks (vaatan kuidas tuge saada), kõrvus on kohin, peavalud (vahel väga ägedad), suu kuivab, väsimus-jõuetus, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Helistage tel 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Kohin kõrvus

Tere dr. Ain Pajos,

Pöördun murega, et pidevalt on kohin peas või kõrvus, ei saagi aru. Näiteks õhtul magama minnes meenutab see südamerütmi sellist nagu pulseerimist. Ei teagi, kas sai nüüd ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui tegu on pideva pulsseeriva kahinaga ühes peapooles, on ilmselt põhjus teha lisauuringid. Helistage tel. 6 748 591

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: