valud ülaseljas ja rindkeres 24.10.06 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

Tere! Olen 35a mees ja probleemiks juba neli aastat kestnud valud vasakus rindkeres ja abas.vahel on abaluu piirkonnas tunda valuline punkt. Tihti kiirgab valu vasakule rindkerre. valu on vasakul küljes, õlas ja liigub ühes kohast teise.Alguse sai see 4a tagusest venitusest ja külmetusest.olen käinus läbi südamearstid,kuidsealt viga ei leitud.Öeldakse ,et ilmselt on närvivalud. mida teha edasi?Tänan väga vastuse ja soovituste eest.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

Põhjus võib olla muutustes kaelalülidevahelistes kõhrketastes. Paluge perearstil teha rö. pildid kaelalülidest ja tulge vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
tel. 6 748 591

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Valu paremas rindkeres ja paremas seljas.

Mul on selline mure, et mul on paremal pool ringkere valus, kui ma pikutan sellili ja harva on ka seistes. Ülaseljas paremal pool on sügvalt sissehingates valus. Eile õhtul algas see kui pikutasin. Seljaga ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võimalik et probleem on selgroo rinnaosa lülidevahelistes liigestes ja sellest roietevahelise närvi ärritus. Kui paari nädalaga valu ei möödu, tuleks külastada neuroloogi.

Dr. Ain Pajos
Loe edasi

Valud seljas abaluu piirkonnas, alaseljas, puusas, jalgades, alakõhus

Kas selline selgroo kuju on normaalne (pildil selga küürutatud et paremini esile tuleks) , tundub nagu oleks seal mingi jõnks sees, olen pikemat aega tundnud juba valu vaagnas vasemal pool, alaseljas, ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Ei näe pilti.
Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Üle 2 kuu valud ülaseljas

Tere mure siis selline et käisin reisil ja sain vasakusse õlga ja kaela piirkonda külma (autokonditsioneer puhkus peale)ja nüüd on juba kaks kuud sellised valud et öösel isegi ei saa magada ja kiirgab ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kas on tehtud ka kaelalülidest pildid. Vajalik on neuroloogi läbivaatus, ortopeed tõenäoliselt ei aita. Helistage peale 28 augustit, oleme praegu puhkusel.

Dr. Ain Pajos
6748591
Loe edasi

borrelioos

Tere ,mureks on aasta tagasi saadud borrelioos mille sümptomid.on tagasi.:ärevushood,seedeprobleemid,tugev väsimus ,valud rinnus rindkeres peas kuklas ,suurenenud ka allergia .mida peaksin tegema .arst ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Sarnased kaebused esinevad paljude haiguste korral. Borrelioos on vähetõenäoline kuid püsiva hirmu/kahtluse korral võite pöörduda nakkushaiglasse täiendavatele uuringutele.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Kaela tuimus ja hoolised valud rindkeres

Tere!
Viimasel paaril nädalal tunnen kaelal eespool. Hommikul pole, tekib eelkõige tööpäeva jooksul (valdavalt istuv töö). Teatav surin on aeg-ajal ka kätes (randmeosad). Lisaks on juba pikemat ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kuna kaebusi on palju, saab otsuseid teha vaid neuroloogilise läbivaatuse järgselt. Helistage tel. 6 748 591 et registreeruda vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

Valud ülaseljas ja rindkeres

Mure selline. 2-nädalat peale sünnitust lõi järsku ülaselga suure valu mis kiirgas edasi kindkere kolmnurka. Valu oli selline, nagu selg murduks pooleks. Tekkis ka suur õhupuudus, käed läksid nõrgaks ja ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Tegemist võis olla lülidevahelise kõhrketta väljasopistusest tingitud roietevahelise närvijuure ärritusega. See on vaid 1 võimalus. Täpsemaks diagnoosiks on vajalik läbivaatus.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi

seljalüli valu.

tere.mul selline küsimus ,et millest võib-olla tingitud selgroo valu?juba mitmendat päeva valutab.mul diagnoositi kuu tagasi ka ülaselja närvi põletik ,äkki sellest nüüd valutab.

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Sagedaseim põhjus selavaludeks on lülidevahelise kõhrketta haigusseisundid. Sellest võivad olla tingitud ka valud jalgades ja kätes ja ka rindkeres.
Diagnoosi paneb ja ravi määrab neuroloog.
Loe edasi

Valu ülaseljas

Tere.
Olen 28 a naine. Mureks on valu ülaseljas (abaluude kohal, nende vahel ja veidi all pool ka)Kõik on nagu krampis ja pingul. Kui kummardan pead ette poole, siis ei anna selgroog järgi, oleks ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Valu ülaseljas möödub tavaliselt ise. Kasuks tuleb seljamassaaz ja sirge asend. Kui valud püsivad, tuleks teha RÖ pilt seljalülidest ja pöörduda neuroloogi poole.

Dr. Ain Pajos
6 748 ...

Loe edasi

valud kaelas ja pearinglus

mul on olnud pikka aega valud kaelas ja nüüd on edasi läinud õlgadesse ja teistesse liigestesse perearst ütleb et kaela radikuliit et seda ei saaravida pole mõtet minna neuroloogi juurde et valu leevendada ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Kui perearsti ravi ei aita, tuleks ikka minna neuroloogi vastuvõtule.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi

Valud rindkeres

Mul esinevad valud vasakul rindkeres ja abaluu juures. EKG-s isheemilisi muutusi ei olnud, varaanalüüsid on korras. Pererst arvab, et ilmselt on tegemist interkostaalneuralgiaga. Palun selgitage, mida ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Roietevahelise närvijuure ärritus selgroo rinnaosas või põhjustada eeltoodud vaevusi. Diagnoosi paneb ja ravi määrab neuroloog.

Dr. Ain Pajos
6 748 591

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: