epilepsia? 10.11.03 / Neuroloogia

Külastaja küsib:

tere. läksin 2 nädalat tagasi neuroloogi vastuvõtule järgmiste probleemidega- minestamise tunne, tasakaaluhäired, iiveldus, külmavärinad viimase 3,5 kuu jooksul. suunas EEG uuringule, mille tulemusel diagnoositi epilepsia. arst kirjutas välja rohu DEPAKINE, aga samas suunas mind täiendavale uuringule CT-uuring peaajust. kas on võimalik, et diagnoosi panek oli liiga ennatlik või sootuks vale? rohud ostsin välja aga pole veel tarvitanud. varasemas elus pole sedasorti probleeme esinenud. kas võib olla tegemist stressi, depressiooni või üleväsimusega. olen 27 naine. ette tänades.

Arst vastas:

Ain Pajos

dr Ain Pajos

Neuroloog

OÜ Neurodiagnostika

EEGs võib esineda epilepsiale iseloomulikke muutusi ka perekonniti, ravi vajavad inimesed kellel esinevad epilepsiahood millede iseloomulik tunnus on teadvuse kadu ja mälulünk.
Võite pöörduda asja täpsustamiseks meie epilepsiakeskusesse (Magdaleena Polikliinik kab 136)
tel 6 748 591
Dr. Ain Pajos

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Neuroloogia

Maovähendusoperatsioon

Tere!
Olen 33.aastane 2 lapse ema. Kaalun 116 kg ja pikkust on mul 164,5cm. Lisaks põen ka epilepsiat alates 8.ndast eluaastast. Tahtsin teada et kas minu haiguse puhul in üldse mingitki võimalust ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Täpse vastuse saate operatsiooni plaaniva kirurgi poolt, tuleb kindlasti teatada kõigist ravimeist mida peata igapäevaselt tarbima.

Dr. Ain Pajos
Neurodiagnostika

Loe edasi

Eeg uuring

Tere

Käisin 2,8 aastase lapsega Eeg uuringul, kuna kahtlustasin epilepsiat. Eeg oli korras olnud kuid tekib küsimus, miks lapsel esineb magama jäädes pool tundi võpatused ja seda ka hommikuti. ...

Ain Pajos

Vastas dr Ain Pajos

Võpatused uinumisel on normaalne füsiol. nähtus. Lapse võimalik arenguhäirega tuleb pöörduda lasteneuroloogi poole.

Dr. Ain Pajos

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: