imelik väike kihelus või siis nagu sügelus 14.09.04 / Meestearst

Külastaja küsib:

Probleemiks see et ei ole kasutanud kondoomi kuna oli kindel partner. Nüüd kui kasutasin kondoomi vahekorra ajal tekkis selline imelik tunne eesnaha all. Nagu oleks väike sügelus. Kas on võimalik et ärritus ntx kondoomi suhtes.
Samas oli mõlemapoolne suuseks.
Mis varjanid võivad olla.

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Kondoomi ärritus on suhteliselt sage probleem ja esineb enam lateks preservatiividega. Soovitan proovida poluuretaanist kondoome.
Suu mikrofloora võib põhjustada eesnaha põletikku. Kui probleem püsib, siis soovitakin teha mikrobioloogilised uuringud. Optimaalse uuringuskeemi leiate portaali sektsioonist Tasub teada / Kiiruuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punetus peenisel

Tere, mure selline et umbes pool aastat tagasi toimus kaitsmata vahekord. Vahetult mõned päevad peale seda muutus peenise ots nagu kuivaks ja tekkisid kerged nagu punased täpid ja kerge kihelus mis mingi ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt siis ikkagi miski mikroobidest põhjustatud või käivitatud krooniline põletikureaktsioon kuse-sugutraktis. Ka ülalpool mainitud partneri seenpõletik on siin seotud, sest seegi pole enamasti iseseisev ...

Loe edasi

Eesnaha all imelik randiga pind.

Tere, märkasin, et mul on tekkinud peenise eesnaha ja peenisepea vahelisele alale imelik heleda randiga koht (pildil punase ringiga märgitud). Mingi aeg oli vist seal korraks väike punn või midagi ja nüüd ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Vana kroonilise põletiku pilt. Kui 2 aastat olnud stabiilne ja häda pole teinud, siis ei tasu vast mutetseda. Vastuvõtule tasub tulla kui suureneb või tunda hakkab andma.

Loe edasi

suguelundi sügelus jne

milles võib probleem olla, pesen pea iga päev ja suguelundi ümber on sügelus imelikud punased täpikesed ja nagu mingid imetillukesed väiksed nahajupid ka vms, väga imelik, hiljtui pole vahekorras olnud, ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Ilmselt ikkagi krooniline eesnaha põletik. Kui probleem pole tänaseks üle läinud, siis tasuks meestearsti külastada. Enne visiiti tasub tutvuda portaali sektsiooniga Tasub teada / Uuringud meestele.
Loe edasi

klamüdioos

Lgp.Dr.Punab.
Olen nakatunud klamüdioosi.Vahekorrast on möödas juba poolteist
kuud.Algul olid nagu sümptomid ägedamad(kihelus,väike eritus kusitist jne.)kuid nüüd ei tunne nagu enam midagi.Kas ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Põete kusiti põletikku mitte klamüdioosi. Enamik sugulisel teel levivaid haiguseid (ka klamüdioos) kulgevad üsna ühesuguste nähtudega. Kui ei ole kõrval püsipatnerit, siis võib tõesti ka pimesi ravi määrata. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: