suguelundi sügelus jne 23.10.05 / Meestearst

Külastaja küsib:

milles võib probleem olla, pesen pea iga päev ja suguelundi ümber on sügelus imelikud punased täpikesed ja nagu mingid imetillukesed väiksed nahajupid ka vms, väga imelik, hiljtui pole vahekorras olnud, ei teagi milles asi, mis võiks aidata

Arst vastas:

Margus Punab

dr Margus Punab

Meestearst

Meestekliinik Tartus ja Tallinnas

Ilmselt ikkagi krooniline eesnaha põletik. Kui probleem pole tänaseks üle läinud, siis tasuks meestearsti külastada. Enne visiiti tasub tutvuda portaali sektsiooniga Tasub teada / Uuringud meestele.
Edu soovides
Margus Punab

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Meestearst

Punased punnid suguelundil

Peale peenise raseerimist on tekkinud punased punnid suguelundi peale nii kotide kui peenise peale.
Sügelus muutub juba häirivaks.
Mida ette võtta?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Antud juhul - arsti vastuvõtule jõudmine aitaks probleemi kiiresti lahendada.
Pikas plaanis tasub mõelda, et miks see raseerimine teile vajalik on.

Loe edasi

punased punnid suguelundi ümber

Tere
3-4 päeva pärast kaitsmatta vahekorda tekkisid mul punased punnid ümber suguelundi(peenise peale mitte). Nüüd hakkavad punnid muutuma vistriku punnideks.
Mida teha?

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Arsti juurde peaks minema...
Sügeleb-ei sügele?
Pilti kahjuks juures pole.
Rohkem nõu ei oska anda.

Loe edasi

Suguelundi ümber suured ja punased villid.

Suguelundi ümber punased villid ja sügelevad.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Herpese moodi päris ei ole. Pildi alusel on lõpphinangut raske anda, kuid tundub eelkõige molluskite (samuti viirushaigus, kuid leebem) moodi. Soovitan siiski ennast meestearstile või vaha-suguhaigsute ...

Loe edasi

Sügelus suguelundi piirkonnas

Sügelus ja vahel tunne, et keegi ronib aluspükstes nagu a-la pôdrakärbes. Munandite pealt koorub nahka ja sügelus on eriti tuntav peale pesemist.

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Klassikaline muandikoti naha põletik. Pöörduge abi saamiseks oma perearsti poole. Ravi on enamasti kiire ja tõhus.

Loe edasi

Mure kehalise arengu pärast

Lp dr Punab

Olen juba pikka aega mures oma kehalise arengu pärast. Habemekasv tundub võrreldes eakaaslastega aeglane ning kohati ka hõre (teatud kohtades habe näol ei kasva). Ülejäänud kehal ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Kaebused mida kirjeldate on üsna ebamäärased - võivad olla nii psühholoogilisest ebakindlusest tingitud kui ka reaalsed hormonaalsed eripärad. Selleks, et teid aidata on siiski esmalt vaja teha üsna suuremahulised ...

Loe edasi

Valud alakõhus, valulikkus urineerimisel jne

Umbes kuu tagasi algas ebameeldiv kipitustunne suguelundi piirkonnas, kipitustunne urineerimisel, kõhuvalu. nagu oleks külma saanud. Mingeid kõrvalehüppeid pole olnud, naine on kontrollis käinud, ise viimati ...

Margus Punab

Vastas dr Margus Punab

Milline on küsimus? Probleem on olemas. Põhjus oleks vajalik üles leida. Selleks on vaja arsti juurde jõuda. Enam kui 50 % on tõenäosus, et probleem ei ole seotud eesnäärmega.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: