Poisslapse tegemised 14.06.21 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Loen siin teemasi, mis puudutavad mindki. Tegemist 1.5aatase poisslapsega. Ja muret tekitab jalgade ristamine?! Viin teemat mujale ja panen käe jalgade vahele.. tulutult! Küsimus, kas laps ei tohiks oma tegevust lõpuni viia?

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere!
Põhimõtteliselt võib kui Teie seda aktsepteerite. Mida rohkem teha lasete, seda sagedasemaks muutub ja muud, lapsele iseloomulikud huvid jäävad tahaplaanile. Soovitan siiski lapse tähelepanu sellelt tegevuselt ära viia. Seda peaks tegema järjekindlalt.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

Poisslapse mälu ja käitumisprobleemid

Tere,
mul mure oma poja pärast, kes juunis saab 6 aastaseks. Kasvatasin teda kuni eelmise aastani üksi ja poiss oli kõigest väga huvitatud ning talle jäi väga palju asju meelde- elasime Tallinnas. ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere Kristi,
aitäh pöördumast! Lapse elus on toimunud korraga väga palju muutusi-ka meeldivate muutustega on vaja harjuda. Lapse muutumine viitab temale liiga suurele stressile. Katsuge leida aega ...

Loe edasi

öine voodimärgamine

Tere Lp. doktor,

Siiani on mure 7 a poisi öise voodisse pissimise pärast. Lisada võib seda, et ta närvisüsteem on tõesti tundlikum kui paljudel teistel, poiss on üliemotsionaalne ,, kuid ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh pöördumast! Soovitan pöörduda psühholoogi vastuvõtule kui arvate, et tegemist võib olla hirmuga. Psühholoog saaks ehk põhjuse selgitamisel abiks olla. Öise allapissimise korral on veel ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: