Lapse suu 25.01.21 / Lasteneuroloogia

Külastaja küsib:

Tere

Selline küsimus, et kas on normaalne kui 7 kuune laps vahepeal tòmbab suud taha nagu tómbaks hetkeks krampi?

Arst vastas:

Anu Sööt

dr Anu Sööt

Laste neuroloog

Elite Erakliinik

Tere!
Aitäh küsimast, aga sellele küsimusele pole ilma videota võimalik vastata. Arvan, et ei teeks paha külastada ka lasteneuroloogi. Enne tehke video ja siis minge arsti vastuvõtule.
Lugupidamisega
Anu Sööt

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Lasteneuroloogia

1,5 a lapse käimine

Tere

Minu mure seisneb selles, et 1,5 a laps ei astu kõndides mõlemad jalad otse, vaid üks jalg vajub astudes nagu sissepoole (loodan, et saite aru). olen ka meie arstile oma muret kurtnud, ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh pöördumast! Arvan, et on vajalik neuroloogi poole pöörduda. Tõenäoliselt püsib ühepoolselt lihastoonuse tõus, mistõttu laps jala valesti asetab. Vajalik oleks tõenäoliselt ravivõimlemist. ...

Loe edasi

Põselihased nõrgad

Tere!! Ma ei tea nüüd,et kas kirjutan õigesse kohta?Nimelt minu 7 kuusel lapsel on põselihased nõrgad.Ila koguaeg voolab,sest suu ripakil.Adenoidid ei ole suurenenud.Kuidas saaks lapsel põselihaseid treenida??Või ...

Anu Sööt

Vastas dr Anu Sööt

Tere,
aitäh küsimast! Soovittan Teil kindlasti pöörduda lasteneuroloogi vastuvõtule. Arst peab lapse üle vaatama ja siis annab ka soovitused, ravi.
Lugupidamisega,
dr. Anu Sööt

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: