Plasto siirdamine oma tsülkisse 07.03.18 / Kehaväline viljastamine

Külastaja küsib:

Tere küsimus selline mulle siirdati 6 päevased plastod oma tsüklisse aga arst pole rasedust toetavaid ravimeid kirjutanud välja ütles kõik looduse teha nüüd kas se on norm

Arst vastas:

Aivar Ehrenberg

dr Aivar Ehrenberg

Günekoloog (ainult viljatusravi)

TÜ Kliinikumi Naistekliinik

Tervist,
jah, kõik on õige.

Lgp,
AE

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Kehaväline viljastamine

siirdamine ja päevitamine

Tere, kas pärast embrüo siirdamist ei tohiks kuni veretestini ka päevitada?

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Päevitada vöib, aga soovitan hoiduda pöletusest.
AE

Loe edasi

Külmutatud embrüo siirdamine

Tere!

Minul on selline lugu, nimelt tegin veebruari kuus IFV-t, see oli pooleteis aasta jooksul teine katse. Lõpes kõik paraku hüperstimulatsiooniiga ning kohest siirdamist ei toimunud. Esimesel ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
1) voolus - ei oska öelda.
2) säärasest sügelusest pole varem kuulnud - võibolla allergia rasedushormooni vastu?
3) oma patsientidele soovitan kodust testi 3 p hiljem kui vereproovi.
Loe edasi

Prednisoloni toime lootele

Tere,
käsil on IVF ja kohe peaks olema siirdamine. Mulle kirjutati Grinone geeli 2x päevas ja Prednisoloni 4x päevas. Lugedes viimase ravimi meetripikkust kõrvaltoimete nimekirja siis kui rasedus ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervijst,
peaksite selle küsimuse esitama oma arstile, mul ei ole õigust juhtumi üksikasju teadmata kommentaare anda. Võin ainult öelda, et rutiinselt prednisolooni seoses kehavälise viljastamisega ...

Loe edasi

IVF siirdamine ja paratsetamool

Tere!

Küsin sellist asja, nimelt reedel oli siirdamine, eile õhtul valutas kohutavalt pea (olen muidu migreenik) ja ei suutnud...ja võtsin 500 mg paratsetamooli, hommikuks polnud peavalu ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

ei usu.
AE

Loe edasi

Lendamine pärast siirdamist

Tere!

Külmutatud embrüode eeldatav siirdamiskuupäev peaks jääma vahemikku 29.08. - 01.09., kuid 02.09. on mul lennureis. Kas lendamine võib mõjuda negatiivselt või oleks sellises olukorras ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Lendamine on ohutu. Kui välismaal viibides peaks tekkima arstiabi vajadus, on asi tõsisem. Arutage oma arstiga.
AE

Loe edasi

Kas emakaväline rasedus?

Tere, sooviksin väga Teie arvamust.18.nov oli mul embrüote siirdamine, siirdati 2embrüot siis. Siis algasid mul menses ja kodused testid olid ka negatiivsed. Veretest oli mulle määratud 3.dets. Ma ei läinud ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
emakaväline rasedus on ka kehavälise viljastamise korral võimalik. Antud olukorras soovitan usaldada oma arsti ja järgida tema soovitusi. Ilma teid nägemata eelistan arvamust mitte avaldada.
Loe edasi

2 x ebaõnnestunud IVF - täiendavad analüüsid?

Tere,
Mul on olnud 2 ebaõnnestunud IVF katset (1 värskete embrüotega ja 1 külmutatud - mõlemal korral siirdati 2 A klassi embrüot). Enne IVF-i tehti mulle ka 2 lapi(eemaldati tsüstid) ja 1 hüsteroskoopia ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Tervist,
ebaõnnestumise konkreetset põhjust ei ole kunagi võimalik täpselt välja selgitada, võib teha vaid oletusi.
Teil on juba tehtud rohkem uuringuid, kui nii kaugele (2 siirdamist) jõudnud ...

Loe edasi

IVF ja embrüo siirdamine

Minul on see nädal nüüd munarakkude punktsioon ning embrüo siirdamine. Minu küsimus on selles, et kuskilt ei leia infot selle kohta, mis peale siirdamist on lubatud, mis ei ole lubatud. Kuidas teha, et ...

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Palun esitage need küsimused viljastamist läbi viivale arstile. Mul on mõistagi omad seisukohad, aga sobimatu on kõrvalt arvamust avaldada. Võib-olla on Teie arstil erinev arusaam, siis jäätegi kahe arvamuse ...

Loe edasi

Kulmütatud embrüte siirdamine

Kui siirdamine oli 26 09 ja vereanalüüs 07 10 mis rasedust ei näidanud. aga päevi pole siiani.Kas on võimalik et rasedus siiski on. Ette tänades.

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

vereproov ei saa eksida.
tänaseks peaks muidugi ja apteegitest rasedust näitama.
ilmselt on tingitud ravimite kasutamisest tingitud päevade peetumisega
Aivar Ehrenberg

Loe edasi

Pesastumine.

Tere. Kui siirdamine oli 8.05 siis millal võiks pesastumine toimuda ja millal võiks ka esimese testi teha?Tänud

Aivar Ehrenberg

Vastas dr Aivar Ehrenberg

Pesastumine 11. mai.
Vereproov 20. mai.
Apteegitest 22. mai.

Aivar Ehrenberg

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: