Mure käe pärast 13.05.15 / Veresoontekirurgia

Külastaja küsib:

Tere!
Minu mured algasid juba 2012 aastal.Siis tehti mul esimene karpaalkanali operatsioon.See operatsioon ebaõnnestus,sest kätt tööle saada mul ei õnnestunud.Aasta hiljem tehti Tartus uus operatsioon.Peale operatsiooni oli kõik korras,kuid eelmine aasta septembris hakkas mu käsi jälle valu tegema.Tegin läbi pika taastusravi,kuid see leevendust ei toonud.Peale seda suunati mind neurokirurgi jutule,seal öeldi et nagu mingi probleem oleks aga uut operatsiooni sellepärast teha ei taha ja suunas mind edasi kardiovaskulaarkirurgi juurde.Tema omakord saatis valuarsti jutule.Valuarst kirjutas mulle rohud ja plaastid mis tõid ka leevendust,Sain käega jälle tegutseda ja otsustasin tööle minna poole kohaga .Olen nüüd käinud tööl kaks kuud ja vaevused tagasi,ei aita need rohud ega plaastrid,ööd olen üleval,käed valutavad ja surevad meeletult ja kõige rohkem hirmutab mind päeval tööd tehes tekib käe siseküljele selline muhk.Soovisin arsti juurde aega saada aga sain aja alles juuni lõpuks.Soovin teada,et millest see muhk tekkida sinna võib ja järsku pean tööle pausi tegema,et teen töötamisega selle olukorra hullemaks.Rohtudest tarvitan hetkel Lidokaiini plaastreid Versatis 5% ja Neurontini.Sooviks teada kuidas edasi tegutsema pean.

Arst vastas:

Veronika Palmiste-Kallion

dr Veronika Palmiste-Kallion

Kardiovaskulaarkirurg

Tere!


Arvan, et õige spetsialist Teie jaoks oleks käepatoloogiale keskendunud arst. Eestis on samuti sellised spetsialistid olemas - Tartus näiteks dr. Andrus Metsa ning Tallinnas dr. Kristo Kask. Juhul, kui olete selle ringi juba ära teinud, on mõistlik vähemalt Teid viimati konsulteerinud arsti juurde tagasi minna. Kahjuks võtab mõnikord õige lahenduse leidmine rohkem aega, kui keegi meist sooviks.


Jõudu soovides,
Veronika Palmiste

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Veresoontekirurgia

Veresooned turses, veenilaiendid

Tere, minu mure on järgmine. Mul on väga palju veenilaiendeid jalgadel. Teist last oodates läks asi päris hulluks, jalad läksid väga inetuks. Turses veresooned tekkisid lisaks jalgadele veel intiimpiirkonda. ...

Veronika Palmiste-Kallion

Vastas dr Veronika Palmiste-Kallion

Tere!


Veresoontekirurgina oskaksin tegeleda ainult Teie veenilaienditega, kõigi muude kaebuste osas olen relvitu.
Kui kaebused ei ole seotud ainult jalal olevate veenilaienditega, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: