Mul on tõsine probleem :S 28.03.08 / Uroloogia

Külastaja küsib:

On selline probleem, et...noh kunagi paar aastat tagasi juhtus selline asi, et kui olin alkoholist vaidi üle tarbinud, siis lasin öösel alla. See küll ehmatas mind, kuid ma ei teinud sellest välja. Nüüd on aga probleem tõsisem, põis ei pea kinni öösel ka siis, kui olen joonud vaid ühe siidri või õlu. Muidugi ka mitte iga kord...kunagi ei oska seda oodata. Mis mul viga on? Miks selline probleem tekkinud on? Mis saaks teha, et selline asi enam ei korduks?
NB! Kas sellel on mingit vahet, mis soost ma olen? Antud juhul olen mina see õrnema poole esindaja.
NB+! Selle probleemi vältimine on juba võimatu, sest me jagame elukaaslasega voodit ning väikeseid pidusid on ikka siin ja seal, kus tuleb käia ja mul pole alkoholiga probeeme.

Arst vastas:

dr Ülo Zirel

Uroloog

Põhja Eesti Regionaalhaigla, uroloogia osakond

Tere,
see pole uroloogiline probleem. Kui tervis ei luba alkoholi tarvitada, siis te ei tohiks seda teha. Kui tahate siiski napsu võtta, peate endale ööseks äratuskella sättima, et enne tualetis ära käia, kui voodisse tuleb.
Ülo Zirel

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Uroloogia

Pissimine

Tere. Mure selles et mul on mingi kuu aega juba olnud nii, et järsku tuleb pissiäda ja siis pean kohe vetsu saama ka. kinni ei jaksa hoida. Aga pissides valus pole. See on tõsine mure, sest häbi on koolis ...

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
see on tõesti väga häiriv probleem, peaksite pöörduma oma perearsti poole.
Ülo Zirel

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi