Mis tõbi siis? 28.04.05 / Uroloogia

Külastaja küsib:

Tere.Alaselg valutab päris sageli.Ka siis kui rasket tõsta.Ja alaseljast alati higistan tugevalt eriti.Kaalulangus on ka, perearsti sõnutsi kõhn ka.Kusagil kus nagu rinnakorv lõpeb/roided.Kuseteedes mõlemal pool tagumikku kisub kogu aeg.Istumisel on ka ebamugav.Ei ole suguhaiguseid ega eesnäärme põletikku.1)Mida teha?Samas janu on suur ent ikka jääb sisse midagi, uriini.Kui hädale kohe ei saa mingil põhjusel minna siis alles tuleb 3-4 tunni pärast uuesti ja on veel halvema.Peab punnitama tugevalt et tuleks lõpuni.Ja potist läheb mööda.Tugev Jõuetuse väsimuse tunne on pidevalt.Käisin mao probleemidega gastroenteroloogias, kus selle valusa uuringuga tuli ka suur kogus vett välja, samas on ka kõht kinni krooniliselt, kõik lahtistid ei mõju ja venitavad soolt.2)Kust võiks see külmetus alata?Kas meditsiin saab selle kätte ?
3)Kas perearst teeb neerudest pildi ja mis see näitab?Kui see pissiproov ei näita midagi kas siis olen terve?On määratud eri antibiootikume ja kui mõnest on haknud enesetunne paranema siis perearst ütles et enam ei kirjuta.30 aastane.

Arst vastas:

dr Ülo Zirel

Uroloog

Põhja Eesti Regionaalhaigla, uroloogia osakond

Tere,
väga palju erinevaid ja laialivalguvaid kaebusi. Kas ei ole asi kinni psüühikas, elu -ja/või töökorralduses? Uroloogilist abi vaevalt et te vajate. Paistab, et te olete ennast n.ö. kinni jooksnud.
Parimat,
Ülo Zirel

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Uroloogia

uriini analüüs

Tere.Ku uriini analüüs näitab erütrotsüüte 200, siis mis tõbi mul neerudes on ?

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
veri uriinis on seotud vaga paljude haigustega, viga ei pruugi ainult neerudega seotud olla.
Ülo Zirel

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi