Külmetamine. 22.09.04 / Uroloogia

Külastaja küsib:

Tere!
Kui vetsus urineerimas käia siis jääb piss kinni.Tuleb veidi oodata siis läheb edasi.Tuuliste ilmadega-külmadega aga iääb sisse alles- tunda on.Genitaalidest üleval on valus koht ja kisub, mis lööb ka munanditesse.Ja kas on normis kui sperma, ejakulatsioon tuleb voolavalt.Survet ei ole.Istmiku all kisub nii et ei saa istudagi rahulikult.Meestearstile antud sperma proovis midagi ei olnud.Ultrahelis tehtud uuringus ei olnud erilisi muutusi.Eesnääre on kitsas.Diagnoosi ei pandud.Kas midagi saab ravida?
29.mees

Arst vastas:

dr Ülo Zirel

Uroloog

Põhja Eesti Regionaalhaigla, uroloogia osakond

Tere,
tundub, et tegu ikkagi mingi suguteede põletikuga. Tuleks võtta külvid kusitist erinevatele haigustekitajatele, k.a. sugulisel teel levivatele haigustele.
Edu,
Ülo Zirel

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Uroloogia

valulikkus kubemes

Mu 15.a. poeg kurdab valulikkust kubemes, ütleb, et peale vajutades on valus ja ka lümfisõlmed on suurenenud. Urineerimisel valulikkust ei tähelda ja ka ei ole urineerimine sagenenud. Ilmselt on tegu ...

Vastas dr Ülo Zirel

Tere,
vanni võib ikka minna. Kui kubemevalu üle ei lähe, peaksite siiski perearsti poole pöörduma, võib-olla on hoopis song. Uroloogilist probleemi ma siin ei näe.
edu,
Ülo Zirel

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi