Terviseaudit 16.03.07 / Terviseuuringud

Külastaja küsib:

Tere! Avastasin, et Tartu Ülikooli Kliinikumis on võimalik läbi teha selline kontroll, nagu Terviseaudit naistele (maksumusega 3500 kr.) Kas selline kontroll annaks mingeid vastuseid ka siis kui vaevusteks on pidev väsimus, jõuetus, depressioon jms., ühesõnaga mingit konkreetset haigust ei tea kahtlustada?

Arst vastas:

Kaja Sepp

dr Kaja Sepp

Perearst

Tartu Ülikooli Kliinikum

Tere!

Arvan küll, et selline uuring annaks mingi pildi Teie isiksusest ja üldtervislikust seisundist. Just selliste vaevuste puhul, nagu olete kirjeldanud, ongi tähtis esmalt välistada kõik tõsisemad selliseid sümptome esilekutsuvad haigused ja seda selline uuring ka teeb.

Tervitades,
Kaja Sepp

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Terviseuuringud

Palavik

Palun nõu,mis tähendab terviseaudit ja kus seda tehakse,olen teilt juba varem ka nõu küsinud,mul on ikka palavik juba 5 kuud,perearst ütleb et kõik uuritud,mida teha,kuu aega sõin ka antidepressante,uuritud ...

Kaja Sepp

Vastas dr Kaja Sepp

Tere!

Kas on kontrollitud ka Teie kurgumandlid ja põskkoopad? Harva, kuid mõnikord võib väike palavik esineda naistel üleminekuaastatel, kuid enne tuleb kõik muud põhjused välja lülitada.
Loe edasi

lea

Tere, mida sisaldab Tartu Ülikooli Kiinikus selline asi nagu (Terviseaudit naistele) ja kas seda saab meestele ka teha näiteks Tallinna Meestekliinikus ?

Kaja Sepp

Vastas dr Kaja Sepp

Tere!

Uuringuid pakumegi ennekõike meestele, kuid ka naistele.
Naistele oleme välja töötanud järgmised uuringupaketid:
1. Tervise üldtest sisaldab arsti vastuvõtte, psühholoogilist ...

Loe edasi

Kehv enesetunne

Tere! Mis protseduure sisaldab endas Terviseaudit naistele Tallinna Meestekliinikus? Kas selle terviseuuringu paketiga oleks võimalik ka kompuutertomograafia ja kui ei, siis kui palju maksab kompuutriuuring?

Kaja Sepp

Vastas dr Kaja Sepp

Tere!

Naistele on Tallinna Meestekliinikus mõeldud järgmised uuringupaketid:
1. Tervise üldtest - sisaldab arsti vastuvõtte, psühholoogilist küsimustikku, üldist vereanalüüsi, veresuhkru ...

Loe edasi

Tervislik seisund

Tere,
Kas Eestis on võimalik teha täielik terviseaudit,mis näitaks kogu organismi olukorda,süda,veresooned,liigesed,silmad jm.Kus seda teha saab ja mis see maksab,kas haigekassa kas või osaliselt ...

Kaja Sepp

Vastas dr Kaja Sepp

Tere!

Erinevaid terviseuuringuid pakuvad mitmed tervisekeskused Eestis. Tallinna Meestekliinik pakub alates jaanuarist ka naistele põhjalikke terviseuuringuid, mis annavad teatud pildi tervislikust ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi