kas võib olla haigus 17.05.07 / Suguhaigused

Külastaja küsib:

Tere

küsimus selline et kubeme piirkonda tekkisid nädal tagasi mingid valge peaga punnid ( k.a. suguti peale paar tükki). ära ka ei kao. Kohati oli põiehäda rohkem kui tavaliselt. Peale põie laskmist lööb vahel sellise õrnema valusähvaku sisse, vahel jälle ei löö. Kohati lööb valu ka alakõhtu. imelik tunne kogu aeg seal allpool. Teab mis asi see võib olla?? ehk oskate nõua anda mis seeolla võiks ja mis moodi seda ka ravida saaks.

Aitäh

Arst vastas:

Airi Põder

dr Airi Põder

Dermatoveneroloog

STD & J erapraksis

Teie poolt kirjeldatud olukord viitab õigupoolest mitme haiguse esinemise võimalusele. "Valge peaga punnid"- võivad olla teravad kondüloomid,nakkusilk mollusk, nahamädapõletik või mõni muu nahahaigus - ilma neid nägemata diagnoosida pole võimalik. Valulik, sagenenud urineerimine on tavaliselt seotud põletikulise protsessiga ureetras. Mille ravi sõltub põletikulise protsessi tekitajast, mida jällegi ilma vastavaid uuringuid tegemata määrata pole võimalik.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Suguhaigused

ureoplasma positiivne???

Tahaksin väga teada kas selline haigus levib ainult sugilisel teel ja kas vastab tõele müüt,et kui haigus pidevalt püsib(vahepeal ei ole nähtusid ja ravimid on võetud) võib jääda lastetuks või esineb komplikatsioone ...

Airi Põder

Vastas dr Airi Põder

Ureaplasma urealyticum võib olla ka organismi normofloora osa, mida üldse ravida ei tule.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi