Pisarnäärme põletik 24.09.04 / Silmahaigused

Külastaja küsib:

Tere.
Vasakus silmas oli pisarnäärme põletik,aastapärast juhtus sama asi samas silmas.Peas on tehtud uuringud põletiku kolle oli silmas.Sain ravi kõik on nagu korras aga tegelikult ei ole vahest on laug niisama paistes kui on nohu siis tekib väike turse.Siis oli silmas väike põletik samuti on ravitud,silm ei valuta ei kipita,silmanägemine on hea prille ei kanna,kas ma pean ootama mil tekib suurem turse ja alles siis saan ravi nii mulle ütles silma arst või on siis võimalik näiteks ennetada,kas õrnalt võib silamale teha massazi?

Arst vastas:

dr Leo Schotter

Parem on mitte silma masserida ja torkida. Kord olnud põlet jätab oma jäle ja see on nüüd vast lihtsalt nõrgem koht ja seetõttu võib selline põletik korduda, aga võib ka mitte. Ennetavat ravi pole mõtet teha. Rohtusid lähev vaja ikka siis, kui selleks põhjus on.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Silmahaigused

silmad

tere, kas silma võib tõesti tekkida põletik sellel põhjusel, et on mingi muu põletik kusagil organismis? Oskate öelda, kas silma -3 korrigeerimiseks laseroperatsiooniga piisab ühest operatsioonist?

Vastas dr Tiina Pakosta

Tere,

Silma võib tekkida põletik kui kusagil organismis on põletik. Kuid see tõenäosus on väga, väga väike.
- 3 korrigeerimiseks piisab ühest operatsioonist.

Parimate soovidega
Loe edasi

silmap6letik

kas silmap6letiku t6ttu (konjuktiviit, adenoviirus) voib nägemine ajutiselt n6rgeneda?

Vastas dr Leo Schotter

Silma limaskesta põletik e konjunktiviit ei kahjusta nägemist, kui sellega kaasneb ka sarvkesta põletik e keratokonjunktiviit, siis küll. Adenoviirusinfektsiooniga kaasneb sageli ka sarvkesta põletik koos ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi