peale operatsiooni 10.03.04 / Silmahaigused

Külastaja küsib:

Здравствуйте! Пару недель назад делала у вас RK операцию. Сначала правый, затем левый глаза. Первую 1-1,5 неделю правый глаз видел отлично, даже на все 100%. Но дней 3-5 назад стала замечать, что правый глаз уже не видит так хорошо как прежде. И если раньше такое наблюдалось только по вечерам, то теперь постоянно. Помню, что вы предупреждали, что зрение еще какое-то время будет "прыгать" , хочется верить, что именно сейчас оно у меня "прыгает". Или нет? Может ли случиться так, что оно уже не восстановится до 100% как было после операции?

Arst vastas:

dr Leo Schotter

Nägemine on pisut kõikuv esimesel paaril kuul, eriti suurema miinuse korral. Kui tulete kuu peale lõikust kontrolli, siis selgineb, kas ühel silmal on ka mingi väike jääkmiinus, või mitte. Tarvitage silmatilku vastavalt soovitusele.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Silmahaigused

LASIK ja rasedus

Millal peale LASIK-operatsiooni võib rasestuda?

Vastas dr Tiina Pakosta

Tere,

Kolme kuu pärst peale laseroperatsiooni võite rasestuda.

Parimate soovidega

Tiina Pakosta

Loe edasi

LASIK-operatsioon

Tere!
Tahaksin minna LASIK-operatsioonile. Kuid olen kuulnud, et peale operatsiooni ei või mingi aja jooksul rasestuda. Kui pika aja jooksul ei või rasestuda või sünnitada peale operatsiooni?

Vastas dr Tiia Jugaste

Ei ole SOOVITAV rasestuda kuni 6 kuud peale operatsiooni, kuna ravitilgad, mida opijärgselt kasutatakse, lähevad ka loote vereringesse ja võivad loodet kahjustada.Rasedus omakorda tekitab organismis ...

Loe edasi

laseroperatsioon

kas on peale operatsiooni võimalik,et võib üldse mitte näha

Vastas dr Tiia Jugaste


Ei ole kuskil kirjanduses lugenud ega konverentsidel ,kolleegide käest kuulnud sellisest tüsistusest.

Loe edasi

lühinägevuse kirurgia

Tere! Kas on tõsi,et enne ei soovitata seda operatsiooni teha, kui on juba sünnitatud. või kas peale operatsiooni sünnitamisel võib see midagi halba põhjustada.

Tänan!

Vastas dr Leo Schotter

Juhul, kui Te mõtlete selle operatsiooni all lühinägevust korrigeerivaid operatsioone, siis sünnitamine peale operatsiooni ei ole häiritud. Operatsioone ei tehta ainult raseduse ajal.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi