Erektsiooniga probleem 01.07.22 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Olen 34-aastane noormees.

Tunnen, et mul on tekkinud erektsiooniprobleem mis on tingitud närvisüsteemi probleemist/haigusest, mille on tekitanud arvan, et järgnev - ei saavuta kooli- ja tööasjades soovitud tulemusi mida tahan, liigne ambitsioonikus, liigne enese kontrollimine, enamjaolt istuv eluviis aga vahel teen ka füüsilist tööd, vähene füüsiline aktiivsus.

Ja ehk on oluline välja tuua ka seda, et kui ma tunnen, et naisterahvas ei ole minu nö unistuste naine - siis ma nagu ei viitsigi temale tähelepanu pöörata, st ei taha justkui temasse oma aega, energiat ja raha investeerida. See on mul justkui kinnisidee, selline käitumine tekib mul igat naisterahvast vaadates.

Tervis on üldiselt korras, käin kord aastas spordiarsti juures testi tegemas ja vereanalüüse tegemas, kerge rasvumine, 195cm / 100 kg, olen olnud ka spermadoonor paar aastat tagasi.


Mis ravimeid saaksite mulle välja kirjutada?

Lugesin ka seda teemat: https://www.kliinik.ee/seksuaalnoustaja/id-35/noustamine?question=68459

Ehk neid samu?

Kas testosterooni (tribulus terrestris) soovitate võtta?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Mulle tundub, et esiteks on teil psühholoogilised probleemid, fakt on see, et ideaalseid naisi ja mehi ei ole. Alati on igas inimeses mõni omadus, mis ärritab - nuusutab ninaga, sööb koledat, naerab valjusti jne. Seetõttu peate partneri aktsepteerima sellisena, nagu ta on. Täiusliku partneri otsimine võib võtta terve elu ja mitte lõppeda eduga. Võib-olla ikka kohtute teie jaoks ideaalse naisega, kuid ta ei armasta teid või on juba abielus. Seetõttu soovitan teil partneri hindamiseks piire alandada. Testosterooni tõusu osas ei aita see alati. Soovitan teil võtta ühendust meie kliinikuga ja teha vajalikud testid, siis on võimalik ravi täpsemalt pakkuda - kui see on üldse vajalik. Mulle tundub, et teie olete terve inimene ja teil läheb hästi. Tribuluse ja antioksüdantide võtmine - vitamiine saab proovida - see ei pruugi teha halvemaks

Soovin edu!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

erektsioonihäired

2019 a septembrikuul tehti eesnäärme operatsioon. Praegu proovid korras. Probleem selles, et suguti siiamaani täielikult ei jäigastu, vahekord raskendatud. Missugused tabletid või vahendid tulevad kõne ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Peale eesnäärme operatsiooni võimalik et ilmuvad probleemid erektsiooniga. Tavaliselt mõne aja jooksul (kuni 1 aasta-ni) see funktsioon taastub. Mõnikord suguti jäigastumine ei lähe täielikult. ...

Loe edasi

probleem ejakulatsiooniga

Tere Juba aastaid probleem ejakulatsiooniga, saavutan raskustega ja mitte alati. Olnud probleeme ka erektsiooniga, kasutanud Viagrat, viimasel ajal harva. Varem suguelu vähene ja juhuslik , nüüd (viimane ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Võimalik et probleem ejakulatsiooni saavutamisega seostatud ravimi tarbimisega, konkreetselt Doksasosiiniga. Sellel ravimil olemas üks kõrvaltoime ehk ta pärsib (vähendab) seemnpurske. Proovige ...

Loe edasi

Erektsiooni probleem

Tere. Vanus 19 ning on tekkinud probleem erektsiooniga, muidu kõik ok ja esineb suvalistel aegadel ja erutuse puhul, ka eelmängu, kuid täpselt vahekorda astumise ajal kaob ära. Varem pole sedasi olnud, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Võib arvata et see on stress. Kui üks kord ebaõnnestus,siis inimene mõtleb ja ootab järgmist ebaõnnestusest. Soovitan tulla meie juurde - pakkume lahendusi. Neid kindlasti olemas. Soovin edu, Vladimir

Loe edasi

Mure erektsiooniga

Tere!

Enne eelmängu alustamist minu peenis on juba erutunud seisundis, kuid hiljem eelmängu ajal erektsioon kaob ära. mis viga võib olla?kuidas seda võib vältida?


Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Tüüpiline probleem, võib arvata et olemas psühholoogiline põhjus - teie mõtlete selle mure peale ja nii just juhtub. reeglina hästi aitavad Viagra tablettid (retsepti ravim),kui kasutada need ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: