erektsioonihäire 25.10.18 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Erektsioon fantaasiatele praktiliselt puudub, hommikuti siiski olemas. Kasutan Spedrat, Sildenafil enam ei toimi. Meestearsti vastuvõtul arvati ärevushäire/sooritusärevus. Füüsiliselt aktiivne, kroonilisi haiguseid ei ole.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere!
Jutu järgi pilt meenutab ärevushäire. Võib muidugi proovida antidepressandid väikses doosis. Sildenafil doos võib kergesti suurendada (100-125mg). Tavaliselt ka hästi toimib Cialis väikses doosis 5 mg igapäevaselt, 2-3 kuu jooksul, kõrval toimed temal on harva (kui doos on väike). Ka võib proovida vasoprotektorid (Vasonit retard, Trental jne), juhul kui vererõhk ei ole kõrgenenud (need võivad tõstatada kergesti vererõhu).
Tervitades Vladimir Vihljajev

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

erektsioonihäire

Olen 41 aastane mees ja oman kindlat sekspartnerit st. abikaasat. Viimaste aastate jooksul on hakanud tekkima erektsioonihäire, ses mõttes et üldiselt erutun kiiresti aga suht ruttu toimub äravajumine ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Võime rääkida ja aidata. Teil on tüüpilised meestemuresid. Olemas raviskeemid, mis hästi aitavad. Parem, kui leiate võimalus tulla vastuvõtule. Soovin edu, Vladimir.

Loe edasi

Pregnyl

Olen 30 aastane meesterahvas ja mul on erektsioonihäire. Olen kuulnud sellisest süsteravimist nagu Pregnyl. Milles seisneb nimetatud ravimi põhimõte ja kas nimetatud ravim aitab ka erektsioonihäire puhul ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Pregnyli süstid stimuleerivad meestel organismis meestehormoonide (testosterooni) toodangut. Juhul, kui proleem on just sellest, see aitab. Aga ennem mina soovitan pöörduda arsti juurde ja kontrollida ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi