Pregnyl 02.10.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Olen 30 aastane meesterahvas ja mul on erektsioonihäire. Olen kuulnud sellisest süsteravimist nagu Pregnyl. Milles seisneb nimetatud ravimi põhimõte ja kas nimetatud ravim aitab ka erektsioonihäire puhul ning kas ta aitab tõsta seksuaalset võimekust.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Pregnyli süstid stimuleerivad meestel organismis meestehormoonide (testosterooni) toodangut. Juhul, kui proleem on just sellest, see aitab. Aga ennem mina soovitan pöörduda arsti juurde ja kontrollida hormonaalne seisund, hiljem võib otsida lahendusi. Vladimir

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

punetav peenis ja eesnahk

peenise ots ja eesnahk punetavad ja on punased,viimased kaks päeva olen kasutanud ka seepi suguti pesuks aga see tegi asja veel tundlikumaks ,regulaarset seksuaalelu ma ei ela ,kaebused algasid pärast ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Pilt meenutab seenpõletiku ehk kandidoosi. Proovige ravida klotrimazooliga (kreem mis on apteegis käsimüügil), pange õhuke kiht 2-3 korda päevas, võite proovida ka loputused soola lahusega ...

Loe edasi

seksuaalsuhte raske algus

Olen selline juhtum, kes kauaks niiöelda süütuks jäänud. Nüüd lõpuks suhe, mis jõudis voodirõõmudeni, aga rõõm näeb rohkem mure moodi välja: tõuseb, aga vahekorra ajal vajub ära. Lootusetu jõuda orgasmini.

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Saate tõesti erinevaid ravimeid, mis kombinatsioonis võivad mõjutada seksuaalsust, aga ei pruugi... Prostatiit välja ravitud. Soovitaksin ravimite osas korraks konsulteerida oma psühhiaatriga. ...

Loe edasi

Kui vanusevahe on 18 aastat ja elukaaslasel puudub soov seksida?

Pea aasta tagasi sain ma vanema naisega tuttavaks kes on minust 18 aastat vanem.Alguses ma jõin ja voodielu oli meil ok.Jätsin joomise maha ja kui meil algasid tülid siis me ka enam ei seksinud nii palju. ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Alustan vastusega teie kirja lõpust. Armukadedus ja sassis suhted soodustavad seda, et probleemid siginevad ka intiimsuhetesse. Soovitan paarinõustajat, et kõigepealt rääkida oma suhted selgeks. ...

Loe edasi

Seksiisu puudumine

Tere!
Olen 20a naine (oktoobris täitub 21a). Mure seisneb selles, et viimasel ajal (juba ysna pikalt, võiksin öelda et umbes aasta) on mul täielik seksiisu puudumine. Mees on samuti 20 (jaanuaris ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Teie kirjast jääb mulje, et tegemist on pigem pühholoogilist laadi probleemiga. Mõnikord on selle põhjuseks kuhjunud stress- pinged tööelus, keerulised suhted vanematega aga ka rutiin suhetes ...

Loe edasi

Iha kadumine.

Tere. Selline probleem. neli aastat tagasi läksil lahku partnerist ja kuni selle ajani oli kõik seks eluga korras, mitte mingisuguseid probleeme ei esinenud. Peale lahkuminekut mis tekitas ka suure stressi ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Mõnikord iha puudulikus seotud meeste suguhormooni (testostrooni) madala tasemega. Soovitan tulla konsultatsioonile, teostame veri analüüsid, kontrollime hormonaalse seisundit, vajadusel korrigeerime ...

Loe edasi

liiga kiire ereksioon

tere mul selline mure..et on soov normaalselt seksuaalelu elada.aga ei saa kuna peenis ei jäigastu nii nagu peab ja kui jäigastub siis toimub seemnepurse praktiliselt kohe peale sisenemist .mõned liigutused ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Probleem on tuttav ja väga levinud. Tavaliselt ikka saab aidata kuna olemas vastavalt ravimeid! Rohud olemas aga need on retsepti ravimid. Soovitan tulla vastuvõtule siis arutame probleeme ...

Loe edasi

Преждевременная эякуляция у мужчины

Доброе утро!

У меня такой щекотливый вопрос. Встречаюсь с мужчиной, ему 34. Когда дело дошло до близости , то получился такой конфуз, что произошло семяизвержение неуспев одеть призеватив. ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Здравствуйте! Если у мужчины давно не было отношений, то преждевременное семяизвержение возможно из-за сильного ожидания и перевозбуждения. Но может быть и на фоне некоторых болезней (воспалений.) ...

Loe edasi

valu pärasooles kuskil

Tere!
Tunnen aegajalt survet alakõhus, pärasooles valutab (umbes 5cm sügavusel ja paremalt.) Ennem valutas aegaajalt, nüüd pigem kogu aeg ja on hakkanud kiirgama närvi torkeid reide, parem tagumik ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Pigem see on närvivalu, kusepõie vähile see nähtavasti ei sobi. Kahjuks ise juunis (alates 10,06) olen puhkusel. Vaid sel ajal kliinikus kindlasti olemas teine arst (dr.Poolamets Olev) kes võtab ...

Loe edasi

Seks ja päevad

Tere!
Olin kaitsmata vahekorras hommikul ja sama päeva õhtul hakkasid mul päevad. (nädal varem kui olin oodanud.) Kui suure tõenäosusega ma võisin rasestuda? Kui ma oleks SOS pilli ostnud kas see ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Kui õhtul samal päeval hakkas menstruatsioon siis võimalus rasestada on null! SOS pilli pole mõtted võtta. Muidugi jääb väike võimalus et see ei ole päevad, vaid lihtsalt verieritis, mis on ...

Loe edasi

Peenise pikkus.

Tere
Probleemiks liiga pikk peenis. Ja vahekorras olles teeb naisele haiget ja tal sellest psühholoogiline trauma. Ning ei julge kuna kardab haiget saada.
Pikkuseks 21 cm kanti. Koos oldud ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
Pöörduge palun meestearsti poole, et ta vaataks üle. Selge pole Teie juures see, kas 21 cm on erekteerunud penis.
Terv. Lemme Haldre

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi