Ciprinol 16.02.16 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere,

sain eesnäärmepõletiku järel lisaks muudele antibiootikumidele ka Ciprinoli, kuna sümptomid ei tahtnud taanduda. Nüüd on sellega kõik korras.
Kuna plaanime kaasaga lähiajal last saada, siis on küsimus, kas peale antibiootikumide võtmist peaks ootama, enne kui last eostada? Või ei mõjuta need midagi?

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere! Need ravimid ei mõjuta midagi. Täpsemalt et negatiivne mõju sõltub ravimi doseerimist ja ravi pikkust . Tavaline ravi kuur Ciprinoliga, mis kestab 2-3 nädalad reeglina ei tohiks mõjutada sperma kvaliteedile. Siis ohtu ei ole!

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Erektsiooni häire

Käisin umbes kuu aega tagasi teie juures vastuvõtul, kus probleemiks oli eesnääre. Tehti mitu uuringut ja kirjutati välja 2 ravimit: Ciprinol ja Xatral. Kui enne esines erektsiooni häireid vahel harva, ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere! Tavaliselt ravikuuriga see ei ole tingitud. Ma arvan et võtke kõik ravimeid korralik lõpuni ja siis tulge konsultatsioonile. Soovin edu Vladimir Vihljajev

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi