Pole sexi isu 17.07.07 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere olen 25 aastane neiu ja küsiks otse miks mul ei teki sexi isu??? Kuidas on see võimalik ja kas on üldse võimalik selline asi.Mis peaksin tegema?Kas müüakse kuskil ravimeid et naistel sexi isu tõsta?
Tänan.

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
See, et inimesel pole teatud eluperioodil seksimiseks huvi, on täiesti normaalne nähtus. Inimene pole masin ja teda mõjutavad paljud asjaolud.
Kahjuks on Teie kirjas liialt vähe informatsiooni.
Oleks vaja teada, et kas seksuaalne huvi on Teil alati puudunud või on see kadunud ainult praegusel eluperioodil. Võimalik, et ei sobi praegune partner või pole antud hetkel silmapiiril sobivat inimest.
Oluline oleks teada veel Teie kohta mitmeid faktoreid, mis inimese seksuaalsust mõjutavad - varasemad suhted, partnerid, vaimne ja füüsiline tervis, kasutatud ravimid, jne.
Konkreetseid ravimeid, mis paugupealt seksuaalset iha naistel tõstaks, pole saada.
Kui Teil on oma seksuaalsusega seotud mure, siis tasuks pöörduda seksuaalnõustamisele. Vestluse käigus on võimalik leida faktorid, mis on Teie seksuaalsust mõjutanud. Vajadusel on võimalik määrata üldtoniseeriv ravi, määrata koju kehalised harjutused jne.
Tervitades Lemme Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Seksuaalprobleem

Kas on olemas mingi ravim,mis suurendaks märgatavalt seksuaaliha naisel
ja ka mehel.Olen kuulnud,et on ravim,mis võetakse vahetult enne sexi ja
suurendab seksuaaliha ja orgasmi tugevust ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Kahjuks ma ei tea niisugust ravimit. Olemas n.n. afrodisiakid - ained, või taime ekstraktid, mis tooniseruvad ja suurendavad seksuaaliha. Aga kiiresti need ei mõju, ja enne seksimist pole mõtted ...

Loe edasi

Pereprobleem

Kas eluaastad(mul neid 40)muudavad suhtumist sexi?Probleem selles,etma ei vaja enam seda nii palju kui varem.Mees juba küsib et ega mul kedagi teist pole,varem tegelesime sellega igapäev või ülepäeviti.Nüüd ...

Lemme Haldre

Vastas dr Lemme Haldre

Tere
40 aastat pole vanus, mistõttu seksuaalvahekorrast keelduma peaksite. Kirjutate ka ise, et Teie suhted abikaasaga pole kõige paremad ning Teie suhetes on palju valesid. Pigem tasuks seksuaalset ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: