peenis 05.11.06 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere. Olen 18 aastane noormees. Mure selles,et arvan, et peenis on liiga väike. Tavaolekus on küll 8cm kuid nagu mitte nii jõuline kui paljudel teistel. Jäigastunult on nii 14,5 cm. Samuti tõmbub peenis kokku kui mul on külm , närvipinge vms. Ja seda juhtub tihti. Mulle tundub ka, et munanditekott on samuti väikene. Karadan, et ehk on põhjus selles, et olen puberteedieas tarvitanud alkoholi. Kas see võis mõjutada minu peenise arengut? Kui nii, kas siis on võimalik seda kuidagi parandada?
Jään vastust ootama.
Ette tänades,

K.

Arst vastas:

Vladimir Vihljajev

dr Vladimir Vihljajev

Günekoloog

Meestekliinik Tallinnas

Tere. Esimene arvamus et olete terve noormees. Mõõtude järgi on teil kõik korras. Penis ei ole väike - isegi keskmine. See et tõmbub kokku külmas ilmas ja närvipinges absoluutselt normaalne. Kui olemas mingi kahtlus - parem tulge vastivõtule, vaatame, teeme analüüsid ja siis otsustame. Soovin edu, Vladimir.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

peenis

Peenis hukkus muruniiduki õnnetuses. Hetkel hoian peenist sügavkülmas. Mis on kõige lihtsam moodus selle tagasi kinnitamiseks?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Kui see ei ole huumor siis pöörduge kiiremas korras arsti (EMO - traumapunkti) juurde!

Loe edasi

väike peenis

Tere! Olen 15-aastane, aga mu peenis on tavaliselt umbes 2 cm suurune, jäigastunult 6-7cm Pärast füüsilist pingutust (kätekõverdused, ujumine, jooksmine) on mu peenis eriti väike. Mu peenis pole üldse ...

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Soovitan pöörduda meestearsti (androloogi ) juurde. Registratuuri nr. 5331 8008. Tasub kontrollida seisundid. Üldjuhul ei ole mingi paanikat . Suguorgaanite areng on väga individuaalne ja kestab ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: