Liiga lühike 24.02.04 / Seksuaalnõustaja

Külastaja küsib:

Tere! minu mure ei olegi ehk paljude arvates mingi eriline mure; lugu nimelt selline, et seks kestab väga lühikest aega. ma muidugi ei tea, kui pikk on keskmine kestvus (tahaks teada), aga ikkagi.. ja siis veel see, et ma ei saa kunagi orgasmi. mis võiks kõige selle põhjuseks olla? kuidas saaks seksi kestvust pikendada?

Arst vastas:

Lemme Haldre

dr Lemme Haldre

Psühholoog-psühhoterapeut, kliiniline seksuoloog

Erakliinik Elite

Tere
Mis tähendab, et seks kestab lühikest aega? Seks-pole ainult vaginaalne vahekord ja seega on võimalik seda igati pikendada. Orgasmi mittesaamine võib olla tõesti seotud lühikest aega kestva seksuaalkontaktiga. Ilmselt vajate pikemat stimuleerimist partneri poolt. Kuna aga Teie kirjas puudub vajalik informatsioon, et Teile pikemalt nõuandeid anda, siis soovitan tulla vastuvõtule.
Tervitades Lemme Haldre

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Seksuaalnõustaja

Parim seks ilma orgasmita

Tere! Olen noor naisterahvas ja kogen oma elu parimat seksi, kuid kahjuks ilma orgasmita. Kogu aeg on tunne, et tuleb, tuleb, kuid l6puks ei tule midagi. Milles v6ib probleem olla?

Vladimir Vihljajev

Vastas dr Vladimir Vihljajev

Tere. Igasugused variantid, näiteks liiga lühike eelmängu periood, liiga kiiresti partneeril toimub seemnepurse jne. Parem kui teie pöördude naisseksuoloogi juurde. Soovitan Ester Väljaotsa, tel.528 ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: