Vitamiini valik 26.07.13 / Ravimid

Külastaja küsib:

Tere! Olen 24aastane kahe lapse ema (3aastane ja 1aastane). Olen nendega kodune. Teen sporti-jooksen või sõidan tõukeratast keskmiselt 3 korda nädalas. Olen 170cm pikk ja kaalun umbes 56kg. Söön mitmekesiselt. Hommikuti ei söö, kuid harjutan end pudruga :D. Viimasel ajal olen hakanud jooma latte taolist piimakohvi 2 korda päevas just magusaisu peletamiseks. Varem kohvi ei joonud. Üpris tihti piinab mind suur õgimistunne ja eks ma siis annan alla ka. Pole vahet, kas on magus või soolane, kõik läheb, mis kapis on. Meeleolu samuti kõigub. Tervisega probleeme pole olnud. Raseduse ajal tehtud vereproovid näitasid rauavaegust-mõlema rasedusega. Võtsin siis mingit siirupilaadset vitamiini. Kuid mida nüüd võtta, kui väsimus, unetus, õgimishood ja meeleolumuutused piinavad? Vitamiinide valik on liiga suur, et selget mõistust säilitada.Tänan ette!

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Ei teagi kedagi, kes ei kaebaks väsimust ja siis on loomulik, et organism tahab energiat saada.
Vereproovi võiks muidugi anda.
Rauavaeguse vastu võib kasutada Ferrovitali, see on palsami ja kapslitena, täiesti looduslik.
Väsimust peletamiseks pean parimaks Strath'i (varem Bio-Strath).
See on pärmist tehtud loodustoode, sisaldab rikkalikku valikut vitamiine, mikroelemente ja muud. Tuntud juba aastaid, vene ajal olevat seda Soomest toodud sportlastele taastumiseks.
rohkem infot: www.strath.ee

Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

kaltsiumi tabletid

Laps on mul kahe kuune ja saab 5 tilka d-vitamiini päevas. kuda peaksin toimima kaltsiumi tablettide võtmisega mis sisaldavad ka D vitamiini?

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

D-vitamiini üleannustamine ei ole ka hea, aga küsige ikka kõigepealt oma arsti käest, laps ju nii väike ja ei tea mina, milline on tema D-vitamiini vaeguse tase.

Kalle Kurvits

Loe edasi

Vitamiinipreparaadid

Palun soovitage mingit head kompleksvitamiini, või siis, milliseid vitamiine-mineraalaineid tuleks omavahel kombineerida - nimelt olen juba üle aasta oma lapsukest rinnaga toitnud ja lõppu ei paista tulevat. ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,



Konsulteerisin naistearst dr. Maie Väliga (vastab ka ise kliinik.ee-s) ja julgen väita, et teie lahendus on rinnaga toitmise lõpetamine. Kaasajal arvatakse, et üle 9 kuu ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi