salendavad preparaadid 16.01.05 / Ravimid

Külastaja küsib:

soovin preparaati mis oleks tõhus salenemisel kaasa aitama millist soovitate ja kas neist on ka abi,mind vaevab liig söömine.

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Olen kehakaalu probleemidega tegelenud pikka aega ja kõik ka omal nahal ära proovinud. Julgen väita, et kaalujälgijate meetod on kõige õigem.
Ärge pidage dieete, muutke oma söömisharjumusi ja seda jäädavalt. Kiiresti nälgides ei saavuta te püsivat tulemust. Kui te ei kavatse kaalujälgijatega liituda, alustage kalorijälgimisest. See tähendab, et lugege pakenditelt, palju miski sisaldab ja arvutage välja, mida ja kui palju võite endale lubada (1200kcal päevas on üsna lahja menüü). Leiate ruttu, et on hulgaliselt toiduaineid, millest võite kõhu täis süüa. Ärge mingil juhul nälgige, nälgides jääte ilma mitte ainult energiakaloritest vaid ka vajalikest mineraalidest ja vitamiinidest. Nälgimine saab olla lühiajaline ja tekitab veelgi ületamatu isu. Kui loobute kaloritest, alustage rasvadega. Valige poest madala kalorsusega toit ja sööge kõht kõvasti täis, siis püsib ka seedimine korras.
Mõned näited: kapsas ja salatid sellega (õlita) 28-40 kcal/100g, tomatimahl 17 kcal/100g, jogurt ~80 kcal/100g, õun 45 kcal/100g, lahja kala 120kcal/100g, pähklid 500-600 kcal/100g, õli 900kcal/100g!!! Viimast kahte muidugi vältige. Eriti salakavalad on keeduvorstid, neisse on peidetud ohtralt rasva.

Bio-Slim ja teised selle sarja tooted on head abivahendid.

Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

Veri

Mida ma peaksin tarbima, et tõsta madalat valgevereliblede arvu?

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Selleks võiks sobida punase päevakübara preparaadid, näiteks Echinamax.

Kalle Kurvits

Loe edasi

omega 3

Soovin psoriaasi ravile lisaks kasutada Omega 3 preparaati. Pakutakse aga erinevaid variante ja hindasid. Kõige kallim on GNLD toode. Kas ta võib olla parem kui apteekides käsimüügis pakutavad preparaadid ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Vastus on ei.
Seetõttu ei müüdagi seda apteekides, et asi on ilmselt vastupidi.

Kainet meelt soovides,
Kalle Kurvits

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi