Mg-K 21.12.04 / Ravimid

Külastaja küsib:

Kaua tohib kasutada Panangini.On valud, rinnas pistab kogu aeg, varem torkis ent valuvaigistitega nagu sai tugeva torkimise maha ja hirmu -ärevustunne.Nõrgaks kohe teeb.Arstile saab alles 3 kuu pärast.Milline on hinna poolest soodsaim kreatiini vahend?

Arst vastas:

Kalle Kurvits

dr Kalle Kurvits

Proviisor

Tartu Uus Apteek

Tere,

Panagini kasutatakse hüpomagneseemia profülaktikaks ja raviks; organismi suurenenud kaaliumi- ja magneesiumivajaduse korral (suur füüsilise koormus, rasedus ja rinnaga toitmine), ebaõige ioontasakaalu korral organismis (alatoitlus, alkoholism), suure elektrolüütidekaotuse korral (kõhulahtisus, oksendamine, neerupuudulikkuse polüuurilises faasis tekkiv hüpokaleemia), samuti toetavaks raviks stenokardia, ägedamüokardiinfarkti, südame rütmihäirete, hüpertensiooni korral; suurenenud neuromuskulaarse erutuvuse ning lihasspasmide korral.
Kasutatakse kuni tervenemiseni või teise ravi määramiseni.

Toidulisandite hinnainfo saamiseks pöördude lähimasse hästivarustatud apteeki. Nende juurdehindlus on vaba ja hinnad kõiguvad.

Kalle Kurvits

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Ravimid

Kopsupõletik

Kui juba kuu on kestnud neelupõletik ja kurk on paistes.On ajanu ka köhatama.Sülge tekib väga vähe ja nüüd vahest vasakul rinnus torgib valusalt.Kuklas ka valud.Kas peab arstile tagasi minema ja paluma ...

Kalle Kurvits

Vastas dr Kalle Kurvits

Tere,

Arstile jah.

Kalle Kurvits

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi