Menses hilineb, kuid test on negatiivne 22.05.22 / Rasedus ja sünnitus

Külastaja küsib:

Tere!

Olen kahe lapse ema, eelnevad rasestumised on duphastoni ja serofene raviskeemi abil saadud.

Planeeritud kolmas rasestumine. Viimane menstruatsioon 17.aprill. Oodatav menses ei saabunud ning tänane rasedustest negatiivne (tsükli 36.päev). Ebamäärased kõhuvalud kestnud poolteist nädalat, vajadusel võtan nospad ja arsti soovitusel jätkan duphastoni võtmist ka praegu 1 tbl päevas sest menses ei alanud. Kuna uue vastuvõtuni on aega, tunnen huvi kas tegemist võib olla siiski rasedusega olenemata sellest et test oli negatiivne? Viimane vahekord oli 8.mai mil ka ovulatsiooni test oli positiivne.

Enesetunne kummaline. Kuumahood, tujukus, kõhus pinge-surve-torked, kiire väsimine, igemed veritsevad viimased kaks päeva ( varasemate raseduste ajal oli ka ).

Arst vastas:

Galina Litter

dr Galina Litter

Günekoloog


Lugupeetud Küsija,
andmetest selgub, et olete 30-aastane

Selleks, et oleks bifaasiline menstruaaltsükkel, tuleks ravim Duphaston ajutiselt lõpetada. Alles siis tekib hormoonide muutus ja langus. Muidugi siis, kui rasedus on välistatud.
Jätke ära ravim ja korrake rasedusteste üks kord nädalas hommikusest uriinist.
Peale 3. sünnitust, kui enam ei soovi sünnitada, mõelge munajuhade sulgemisele. Plaanilise keiserlõike ajal võib operatsioonid teha koos nagu Soomes tehakse, siis jääb osa muresid vähemaks.

G.Litter M.D.
naistearst.ee, veebiregistratuur.ee 24/7

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Rasedus ja sünnitus

Rasedustesti 2 triipu

Tere,
mu sõbranna väitis, et tema rasedustest näitas, et oli rase, kuid tegelikult ei olnud rase (eeldan siis selle järgi, et käis naistearstil ja naistearst ütles, et pole rase). Seega tahan küsida, ...

Ülle Kadastik

Vastas dr Ülle Kadastik

Tere, Kui kodune test näitab kahte triipu, siis rasedus igaljuhul on olemas.Küsimus on selles,et kui naine satub arstile pisut hiljem, siis on võimalus, et see väike rasedus edasi ei arenegi, peetub ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: