ei oska normaalselt elada. 29.09.05 / Psühholoogia

Külastaja küsib:

Olen 22 aastane naine ja ümerringi tunduvad kõik õnnelikud olevat, va mina. Kasvatan last, õpin kõrgkoolis IIIkursusel ja töötan. Kõik väga hea ja tore , aga töökohti olen vahetanud juba 5-6 korral ja sama on meestega. Paar kuud kellegagi käija on juba suur saavutus. Siis järgneb suurem meestevaba periood, kuni alles järgmist tahan. Esimene armastus läks luhta, see oli päris valus kogemus. Jättis märgi maha, taga ei nuta midagi .
Praegu olen jälle suhtes, mida lõpetada tahan ja põhjust ei teagi, justkui minupuhul see nii käikski. Mul on paha tunne teda maha jätta, olen enda peale tige , et nii teen , siiski temaga koos olla enam ei taha. Kuu aega tagasi olin nii õnnelik temaga. Isegi mu tütar võttist ta omaks, mida ennem pole juhtunud. Me saame kolmekesi ideaalselt läbi. Tundsin et olen soovitud ja armastatud inimene.Aga mina pean kõik ära rikkuma, tunnen kuidas ussid mu sisse voolavad ja ma muutun teiseks inimeseks. Justkui tahaks endale ja teistele haiget teha. Sellest olen aru saanud juba, et ma päris terve ei ole.
Erinevaid seltskondi, kus ma liigun, on hästi palju. Kogu aeg on vaja vaheldust, muidu mu patareid kustuvad ära.
Tean ainult ühte kindlat asja , et armastan oma tütart üle kõige ja teeksin ükskõik mida tema pärast. Teised ettevõtmised ja suhted on nii suhtelised. Kord meeldib mulle üks , siis jälle teine asi jne. ja siis jõuan jälle ringiga algusesse .
Ma ei taha eluks ajaks üksikuks jääda!! Vajan kedagi , aga kui kõik ilus on käes , lõpetan selle.

Arst vastas:

dr Irene Kalvet

Irene Kalveti Konsultatsioonid OÜ

Tere!
Soovitan leida endale psühholoog, kellega koostöös saate leida lahendusi oma olukorrale. Seniks soovitan mehega vestelda oma ootustest tema rollile ja kuulata ära, mida tema Teie rollilt ootab. Tundub, et Teis on tungiv soov kellegiga koos elada kõrvuti hirmuga selle ees. Kuna kirjutate, et lapse pärast olete kõigeks valmis, siis soovitan näha vaeva ja leida endas selgus oma olukorrale nõustaja abiga.
Jõudu ja edu soovides!
Irene Kalvet.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühholoogia

Mis abiks hädas?

Olen 21-aastane tudengist neiu ja põhimõtteliselt peaks minu elu olema ideaalne.Aga,mind vaevab üks asi väga.Mul on lapsest saadik olnud 'sõltuvus' meestest. Oma päris isa oli joodik ja tegi enesetapu. ...

Vastas dr Elen Kihl

Sinu mure on arusaadav. Sinu sees on kaks vastandlikku soovi, soov läheduse ja armastuse järele ja teiselt poolt hirm emotsionaalse läheduse ees. Aegajalt läheb segaduse Sinu sees nii suureks, et Sa mõtled ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi