Isemloom või Langetõbi 16.06.22 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere

Aastaid on töötus, üksindus pole enam mingit usku tulevikku. Kas võib tuleneda see iseloomust, harjumusest, või kroonilisest langetõvest ja massilisest rohtude võtmisest ?.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kõik on kõigega seoses ja ühe valdkonna parandamine aitab ka teiste parnemist, tugevnemist.
EP ravi korrigeerida koos neuroloogiga ja neid ravimeid või nende annuseid muuta - vajadusel neuroloog soovitab.
Töötus on karma asi. Töötukassa soovitused-nõuanded maksimaalselt ära kasutada.
Töötajate otsinguportaale jälgida, julgelt küsida.
Elukoha sotsiaalosakond - nendel palju infot ja oskavad võibolla midagi konkreetset pakkuda.
Käesolevalt oleme elus - seega õnnelikud. Meil on väga palju seda ja toda, mida mõnel ei ole.
Idamaade tarkus:
Mees oli väga kurb, sest tal ei olnud kingi...kuni kohtas meest, kellel ei olnud jalgu!
Tegutsege, mõni töökoht ikkagi otsinguteele satud.
Kannatlikkust soovides.
Tegutsege,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

18. aastase ravimite sõltuvus, sundravile kuidas saada?

Vend tarvitab erinevaid tablette. Varastab vanematelt, vanavanematelt rohud ära ja sööb sisse. Tekkinud on nii hallutsinatsioonid kui ka langetõbi -fikseeritud kiirabi poolt. Üritasime teda ravile saata, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui inimene on ohtlik endale või kaaskodanikele, siis on vajalik terviseuuring Psühhiaatriakliinikus - vaja rakendada tahtest olenematut ravi.
Ohtlik situatsioon - politsei ja kiirabi kutsuda ja ...

Loe edasi

Iiveldus, ärevus, krambid

Viimane kuu aega on mul olnud niimoodi, et näiteks kui olen väljas, hakkab täiesti juhuslikul ajal väga-väga halb. Tunnen, et ei ole õhku ja süda ka taob (vähemalt mulle tundub), käed värisevad ja selline ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

1) Naistearst ja perearsti poolt üldanalüüsid (vererõhk - arvatavasti hüpotoonia).
2) Meelemürkidele (ka õlle) ei. Igasugune meelemürk loob eelsoodumuse krampidele.
3) Ortostaatilised harjutused, ...

Loe edasi

Tere!

Olen 21 aastane noormees. Elu täiesti ribadeks võib vist nii õelda.2 aastat tagasi hakkasin niiõelda paanika ja ärevus häired. Sai neuroloogi juures käidud, kontrolliti kõik üle ja pandi diagnoosiks ärevus ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ärevushäire korral kehtib ikka minu ristkülik diagonaaliga ja "uued prillid" printsiip. Puhkus tuleb alati kasuks, sellest ka ise kirjutad. Liigne trenn on kahjuks, ka selles osas on Sul õigus. See nö ...

Loe edasi

Alkohol ja langetõbi

Ei tea kas küsin nõu õigelt arstilt aga küsin siiski.Minu mehe õde on 35a. 10aastat tagasi oli tal autoavarii mille tagajärg-peatrauma.operatsioonist keeldus ja nüüd on maitsema hakanud alkohol,mis tema ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Krambihäireid soodustavad-tekitavad nii peatraumad kui ka alkohol. Antud juhul mõlemad tegurid toimivad koos, seega topeltoht krampideks. Traumaga seonduva suhtes oskab soovitusi anda neuroloog, seda ka ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: