Tere tugevad värinad üle keha . 11.07.21 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere 3päeva tagasi hakkasin üleni värisema ja pulss oli kõrge,põõrdusin kiirabisse seal tehti kõik vere proovid ja südame film ja oli korras.Kas on põhjus ka selles et ema oli raskelt haige ja päevad hiljem lahkus meie seast.Kirjutati valocordin,Diazepam,aga ikka selline väike värin kates ja ülekeha aga enesetunne vahelduva eduga vahel normaalne ja siis jälle kehva.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Ema lahkumine, väga kuumad ilmad, viiruseprobleemid Vabariigis, paljudel töökohaprobleemid ja töö ebakindlus jne - reaktsioon tervise aspektist täiesti loomulik.
Valocordini tilgad ka näidustatud. Vedeliku tarbimine olgu vastavalt vajadusele - "kuiv" ei tohi olla.
Organism otsib sisepingetele lahendus ja "annab teada", et kehaline tegutsemine (kehaliigmete väristamine) on hea. Igasugune kehaline aktiivsus on kasuks. Kuulake keha ütlemisi ja tegutsege.
Minu Palve esimene samm on hea sisepingete maandaja.
Kõik saab korda!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

kventiax

Tere,

olen kasutanud somnolsi, perearst enam ei kirjuta seda, ei selgita ka miks, kirjutas kventiaks, tasakaaluhäired, pulss üle 80, unisus, kerge värin üle keha, tööl raske keskenduda, iiveldus, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Apteegi vabamüügist saate Melatoniini - võtke.
Praeguse ravimi annust vähendage - värinad kaovad, kõrvaltoimed vähenevad-kaovad.
Perearst karda Somnolsist sõltuvust- seega Miks unehäired... ...

Loe edasi

Paanikahood ja ärevushäired

Tere!

Mul on selline probleem, et ma kasutan nikotiinipatju ning sellest tekkisid värinad ja paanikahoog. Kas see võib olla nikotiini ületarvitamisest? Samas on samad sümtomid tekkinud ka ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Nikotiinipadjake - siit üledoos, siist need värinad, stress, paanika, unehäired. Võimalik veel (kui edasi tarbida) oksendamine, iiveldus, sooletegevuse häired).
ANTS´ule (Alkohol, Narkootikumid, ...

Loe edasi

Zoloft ja kõrvaltoimed.

Tere,

Psühhiaatri poolt kirjutati välja mulle Zoloft. Aga kuidas ma peaksin toimima kui juba esimesest poolest tablettist on kõrvaltoimed?
Iveldus, süda paha, värinad, higistamine ja ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ravimi võtmisel peab enesetunne paranema. Kui annust vähendades ka ei muutu paremaks, siis vaja ravimit muuta.

See ravim teile ei sobi.

Ravim on abivahend, Harjutused on põhivahendid. ...

Loe edasi

Kas paanikahoog või mis minuga toimub?

Tere, minumure on järgmine. Nimelt mul oli mõned päevad tagasi selline "hoog", olin pikali ja ma ei mõelnud millegile halvale ega miskit, kuid siis järsku tundsin jalgades imelikku tunnet nagu ei tunneks ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Oli kerge ärevushäirehoog. Seega - info, et eluviisis ja tegemistes on vaja midagi muuta. Muuta end tugevamaks, muuta pingetest vabanemise repertuaari, muuta (võimalusel) keskkonnategureid ja muuta enda ...

Loe edasi

paanikahood

Millised ad-d oleksid kõige sobilikumad ärevushäirete, paanikahoogude raviks? Olen 4 aastat proovinud mitmeid ravimeid (Seroxat, Alventa, Coaxil, Brintellix, Cipralex ) aga alati on tugevad kõrvaltoimed ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Tabletist üksi ei aita - olen 1001 korda seda meenutanud.
Ristkülik diagonaaliga ja uued "prillid" on minu raviprintsiip - olen 1001 korda seda soovitanud.
Seega: a) õige rohi ning õige annus, ...

Loe edasi

Värinad

Tere, olen üsna mures, kuna suvel algas see kõik... Lähen õhtul/öösel magama ning hommikul ärgates keha lihtsalt hakkab mingitel ajahetkel värisema ja paus ja jälle värin üle keha, ning nii kestab see ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Vererõhk ilmselt madalapoolne - perearsti jutule. Vale puhkerežiim (hilja magama) toob mitmeid häireid esile. Kehaline potentsiaal vajab regulaarset harjutamist-treenimist (alustada jalutuskäikudest) ja ...

Loe edasi

Värinad

Mul on olnud nii kaua, kuni mäletan, imelikud värinad. Need kestavad ainult sekundi või 2. Selle ajal kaotan iga tegevuse enda lihastes, nagu elekter läbiks mu keha. Olen juba 2 klaaskaussi sellega puruks ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Alustaksin perearstist ning paluksin saatekirja neuroloogi jutule saamiseks. Neuroloog uurib, teeb EEG ja siis saab juba täpsemalt midagi öelda.
Praegu saan soovitada ja see toimib v.hästi: korralik ...

Loe edasi

värinad ühes kehapooles

Tere!
Minu mehel 41a. tekkisid umbes paar nädalat tagasi vasakus keha pooles värinad.Tekivad hooti päeva jooksul 3-4 korda.
Ka pähe ja jalgadesse, kuid vasakul pool ainult.
Tarvitanud ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Probleem võib olla kahene: a) erialaline töö koormab liigselt teatud lihaseid ja tekib spetsiifiline värin ja kramp nendes lihastes. Selle puhul vaja veidi töövõtteid muuta, neid lihaseid päeva jooksul ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: