sust 06.11.19 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

tere,

soovin teada-sai sel suvel 10 paevane nipernaadi tehtud,peale selle torpeedo sust,sooviks joulude paiku mingi 5 paevane turnee teha...kas tohiks peale susti seda teha...tean,et selle ajaga saan hakkama,vajadus ennas valja elada...ja siis julgelt edasi,alkoga probleemi ei tule nii pea....see on mul nagu naistel paevad...

lugupidamisega

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Viis päeva ja viis "ämbritäit" jooki - palju, väga palju.
Viie pitsiga te ju ei piirdu.

Vastus - Ei soovita.
Organism nagu bensiinivaat - aitab ühest pitsist-tikust ning ongi kõik kontrolli alt kadunud.
Maks, kõhunääre, magu, aju ja ajuke... "saak" mitmekülgne. Võimalik ka alkohoolne Krambitõbi. On teisigi võimalusi.
OK - Olen Kaine! - see on loosung.

Parimate soovidega
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Töövägivald

Tere.
Pöördun Teie poole sellise probleemiga. Minu töö juures on üks kolleeg võtnud ette ja hakanud mind teiste töötajate juuresolekul alandama ja solvama. Oleme mõlemad lõpetanud sama med. kooli, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Selle "kolleegi" ütlemised tuleks naljaks keerata, paroodiaks. Kui see ei toimi, siis ping-pong põhimõttel see avalikult tema probleemiks keerata ja öeldes, et mis sa seda oma probleemi minu suunas sajatad, ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: