laste vägivald! 15.02.06 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Mida teha kui vanemad peksavad?ja kui sa kardad sellest psühoaatrile rääkida ,sest kui vanemad teada saavad siis võivad ju last hullemini peksta . mida teha siis ?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Tule vastuvõtule ja arutame. Olen Tallinnas.
tel.: 56 463 830. Kui päeval tel kaunikesti kinni, (haiglatöö) siis helista hiljem, õhtul.
Helista kindlasti!
Psühhiaatrile võid kindlasti rääkida, Sinu saladust hoitakse. Kas Sul mõni täiskasvanud Sugulane või Hea Inimene on? Nemad kuulaksid ka Sinu mure ära ja oskaksid vajalikku nõu anda. Või on mõni Õpetaja piisavalt usaldusväärne?
Sulle parimat soovides,
Tohtrionu Jüri

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Lühiajaline mälukaotus

Tere, Sõitsin pimedas ja veidi väsinuna autoga ja ringteelt mahasõidul tekkis mul lühiajaline mälukaotus- ma ei teadnud, kus ma olen; kuhu sõitma peaksin; tekkis väike paanika. Otsustasin, et sõidan edasi ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Korralik puhkus, kui kordub, siis arsti juurde. Väsimus? Mõnedel videvikus sõita raskem!
Kerge kehaline aktiivsus parandab ka aju verevarusutst.
Minu palve (vt eelnev vastus, Enneti palve) ...

Loe edasi

Vastuvõtt

Kas ja millal Teie vastuvõtud toimuvad? Ja kas need on tasulised?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

On vaid haiglatöö, vastuvõtte ei ole.
Tallinnas Paldiski mnt haigla valvearstid võtavad tööpäevadel kiireloomulise probleemi korral, valvetuba ööpäevaringselt - kui vajadus.
Tervislikud elukombed ...

Loe edasi

sust

tere,

soovin teada-sai sel suvel 10 paevane nipernaadi tehtud,peale selle torpeedo sust,sooviks joulude paiku mingi 5 paevane turnee teha...kas tohiks peale susti seda teha...tean,et selle ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Viis päeva ja viis "ämbritäit" jooki - palju, väga palju.
Viie pitsiga te ju ei piirdu.

Vastus - Ei soovita.
Organism nagu bensiinivaat - aitab ühest pitsist-tikust ning ongi ...

Loe edasi

Manipuleeriv 13 aastane tüdruk

Tere.mure selles et,laps hakkas end kriimustama,alguse sai suvepaiku.oleme vestlend ja on väitnud et tunneb end täiskasvanulikult.sõbrunes teatud seltskonnaga kus hakati akna klaase puruks peksma.karistust ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui mingi huviala - sellega tegeleda, sport eriti soodus-soovita.
Psühholoogi soovitused on head, aga psühhiaatri jutul soovitan käia - saate lisainfot ja uusi tegevussuundi, juhiseid.
Korralik ...

Loe edasi

Paanikahoog ja mäluaugud

Tere! Olen korduvalt paanikahooge kogenud ja paljusi kordi ma ei mäleta. Tean küll, et hakkasin nutma aga seda miks ja kuna lõpetasin ma ei mäleta. Mul on olnud elukaaslasega ka arutelusi ja pärast seda ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

igal inimesel koguneb organismi pingeid, stressi. Tavaliselt igapäevaelu liigutamiste-tegemiste, kehaise aktiivsus kaudu üleliigne stress organismist väljub või nö maandatakse. Kui see tavaline-igapäevaeluline ...

Loe edasi

Psüholoogi leidmine

Kuidas ma saaksin kontakti psüholoogiga tasuta Harjumaal kui suuremad kliikikud vaid suunavad edasi kuna neil liiga pikad järjekorrad?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Psühhiaatri vastuvõtule - seal haigekassa rahastab. Psühhiaater vaatab, et kas psühholoogi abi on vajalik või ei.
Räägi oma probleemist Lapsevanemale - üheskoos kergem lahendeid leida.

Loe edasi

suhe ja minu käitumine

Tere
Üritan selgust saada mis teha ,ja kuidas edasi .nimelt olen kaasaga sattunud suht keerulisse ja raskesse suhte seisu
Mina olen mees pool .oleme koos olnud nüütseks pea kaks aastat ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Et asi-olukord-suhtlemine paremaks läheks, sellesk on vajalik midagi muuta.
Selleks siis variandid - üks pool muudab või teine pool muudab või mõlemad pooled muudavad midagi, et kooselu ühisosa ...

Loe edasi

Coaxil

Tere,

Perearst kirjutas mulle coaxil lisaks võtan õhtul Valodaxani ühe tableti, probleem on on ärevushäiretega , olen Valodaxani võtnud aasta, aga ei aita eriti. Probleem on käte värisemises ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Ravimid on abivahendid ja annavad abi 1/10 jagu. Harjutused on põhiasi ja annavad 9/10 ravitulemustest.

Ravim - (see (1/10) peab aitama, rahustama, enesetunnet parandama. Kui ei aita, siis ...

Loe edasi

Bipoolne häire

Tere! Olen mures oma lähedase pärast, kellel on üsna selged maania ja bipolaarsuse sümptomid (nt. seosetu jutt USA-sse reisimisest ja seal üleöö kuulsaks saamisest, idee populaarne raamat kirjutada jne). ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Küsimus ei ole Bipolaarse käitumise tundmine, diagnoosimine. Diagnoosi pane ikka Psühhiaater, soovitused, vajadusel ravi määrab ikka Psühhiaater, Lastepsühhiaater - nad töötavad käsikäes psühholoogidega ...

Loe edasi

Sõbral on enesetapu mõtted tihtipeale ning otsib ka lohutust alkoholist. Ütles, et vajab abi. Kas oleks õige suunata ta Teie juurde vastuvõtule?

Sõber tarbib alkoholi põhimõtteliselt igal õhtul pärast tööd. Elab üksi pärast elukaaslaaslasest lahkuminekut (ca 3 aastat tagasi). Tööl käib ilusti ning tööl ei joo, kuid õhtuti üksi kodus koguaeg.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Minul vastuvõtte ei ole, on ainult haiglatöö.
Mida teha?
1) Alkoholile kohe range ei - ei ühtegi tilka. Esimesed nädalapäevad on raske, aga ega iga uus asi kohe ei olegi lillepidu.
2) ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Küsi foorumist

Küsi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: