Päevapealt ad vahetus 16.11.05 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere Dr.Ennet

Olles tarbinud kuus kuud Remeroni15 ,läks enesetunne järsku kehvemaks,hakkas nagu ärevus-paanikahäire tagasi tulema.Rääkisin ka murest raviarstile,kes arvas,et peaks ad vahetama ja soovitas jätkata Sertraliga,ja seda kõike üleöö.Kas tervisele selline ,päevapealt eelmisest rohust loobumine ja kohe uue rohuga alustamine kahjulik ei ole?Täna võtsin uue rohu sisse.Nüüd kardan väga mis saab edasi.Kardan uue rohu kõrvaltoimeid ja vana rohu ärajäämanähtusid .Kujutan juba ette milline õudne olek mul olema hakkab,kas elan selle ikka üle?
Kas tohib ikka niimoodi päevapealt rohtu vahetada või pabistan asjata.
Tänan Teid väga kui natuke asja selgitate.
Tiina

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Inimene elab surmani! Selle rohuvahetuse elate kaunikesti üle. Midagi halba ei juhtu. Juhtub vaid nihe paremuse poole.
Mida Te peale "söömise e rohusöömise" veel teete?
Rohi on vaid üks komponent, üks noodike tervenemise laulumängus. Kasutage hoolega ka teisi noote.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

alkoholism

Tere
olen mitu kuud jutti normaalne inimene, kes tarvitab kuus ca 6 pudelit õlut. Võin olla seltskonnas, kus tarbitakse alkoholi. Mingit isu ei teki.
Mingil hetkel hakkan üksi jooma ja see ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Arst ja mingid ravimid - see kõik abivahendid. Põhiline on enda Tahtmine kainelt elada.
Miks? Aga Saatus on teid siiani hoidnud. Maks veel töötab, Pankreas ei ole veel valu ja seedimishäireid tekitanud, ...

Loe edasi

alternatiivravi(?!)

kas võiksin, peaksin, minema Margus Pariotsa suitsetamisvastast hüpnoteraapiat saama?

kas Margus Pariots on kvalifitseeritud hüpnoterapeut?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Kui teil on lapsi, lapselapsi või lähedasi, siis nende nimel, nende huvides (lapsed ju tahavad, et isal, vanaisal, vana-vanaisal tervis korras ja vähihaiguse lõhna riiete küljes ei oleks ja lastele suitsuvaba ...

Loe edasi

Alkohol

Olen tsükliline alkohoolik. See on progleem ja läeb hullemaks.Tahaks väga vabaneda. Kui tarbin siis ei söö ei maga ja välja tulek on väga raske.Tarbin mitu päeva.Järgmine päev on raske ja ainult peale ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Perearsti jutule - saab kehale turgutust ja infot: kas elada edasi või ongi järgmiste jooma sööstuste korral kiire lõpp.
Päevapealt täieline alkoholist loobumne. Vedelikku - supid, mineraalvesi, ...

Loe edasi

Alkoholism

Mul küsimus lihtne. Tere. Käin igapäevaselt tööl aastat viis mille kohta tuleb küsimus, olen selle aja alati hommikul tööl ja teen tööd õhtuni välja aga probleem seisneb selles et kui võtta et aastas on ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Oled elus - ole Õnnelik.
Aastavahetusel läks Loojakarja üks mees, kes oli paar viimast aastat arstilt arstile käinud ning korduvalt haiglas. Viimane aasta jäi ta voodihaigeks, kaotas kõnevõime, ...

Loe edasi

Alkoampull

Kui palju maksab Tartus A kliinikus endale selle ampulli panemine?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Hinnakirjad ikka vastava asutuse interneti-listis üleval või siis kohapeal seinale riputatult.

Jalutuskäigud ja tervislik toitumine, psühhoregulatoorsed harjutused ning tervislik eluviis ...

Loe edasi

Alkoholismi ravi

Kas nõelravi tasuks proovida, enne kui nö. ampull panna? Ja kui siis kus ja kelle juures?

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Jätkake koostööd Toomaspojaga ja ühiselt edasi: veidi uut rohtu, veidi uusi elukombeid (puhkerežiim, sportlik tegevus, uus naistuttav).
Nõelravi rahustab, aitab, aga - eelkõige tuleb end aidata ...

Loe edasi

KÜSIMUS


TERE!

Kas cipralexi tarvitamise võib ka päevapealt maha jätta, või peaks ikka arstiga konsulteerima, olen juba tüdinenud kahest aastast

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Mina ka. vt. minu ristkülik diagonaaliga ja "uued prillid" printsiipi - sellest algab lahendus. Muidu kulutate arstirohu söömisega hambad ära ja tervenemine kaob nagu sajad araablased Guantanamo laagrisse ...

Loe edasi

puudutab rivotrili e clonasepami tarvitamist

tere
küsimus:
kuigi kogu teemat ei saa selle ühe küsimusega kokku võtta siis jääbki see suhteliselt primitiivseks
teema on selline et olen kasutanud rivotriili juba mitmeid aastaid ...määratud ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Järkjärgult ja vajalik on mingi muu (sõltumatust mittetekitav) asendusaine. Kui ainete vahetus käima pandud, siis ka eluviis (sportlik, eesmärgistatud, jne.) vajab muutmist.
Psühhiaater aitab vajaliku ...

Loe edasi

rohu vahetus

Tere Dr.
Olin võtnud 2,5 kuud Remeroni ,kuna aga kehakaal hakkas meeletu kiirusega kasvama ei soovinud ma seda AD rohkem tarbida.Arst kirjutas mulle uueks ravimiks Ciral 20.Jätsin päevapealt Remeroni ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Enesetunne on väga kehv.Öelge palun kas see on loomulik,et mul on väga paha olla ja kas mu enesetunne läheb jälle paremaks?
Põhimeeleolu peab olema hea. Kehv ei ole hea. Rohuvõtmisest olen rääkinud. ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: