Suur väsimus 15.01.12 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Iga hommik, kui ma voodist tõusen, tunnen end nii väsinuna, nagu tahaks mitu päeva järjest magada, nimelt ma käin tööl ja ma ei suuda keskenduda. Mida peaks tegema?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Perearsti juures üldanalüüsid. Siis korralik töö- ja puhkerežiim. Tööprobleeme koju (mõttes) mitte tuua. Töid-tegemisi teha rõõmsameelselt (teil on töö, 49 000-l registreeritud töötul ja pea sama suursjärguga registreerimata töötul ei ole Eestis tööd!).
Tegemist võib olla ka nö varjatud depressiooniga (psühhiaatri jutule, siis selgub) ja siis on ka tahtesfäär ja energeetika "nõrgakesed". head antidepressandid ja harjutused olemas.
Sellest alustada ja õiged lahendid tervise tugevdamiseks selguvad.
Tegudele!
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Dementsus

Kui vanalt võib hakata dementsus peale

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Dementsus sobib pensionile pineku perioodil ja hiljem. Kaasneb vaimsete võimete taandumine. Seda märkab inimene ise ja seda märkavad ka lähedase.
Vaimsed võimed võivad alaneda ka ANTS´u (Alkoholism, ...

Loe edasi

Abilify

Küsimus seline:MUL ON PIDEV VÄSIMUS JA NÕRKUS,TUIGUTAB TIHTI ,NÜÜD KIRJUTATI MULLE VÄLJA SELLINE ROHI NAGU ABILIFY (aripiprazole)JA MA TERVED PÄEVAD MAGAN.pEAN TEDA VÕTMA HOMMIKUL KOOS XANAXIGA,KÕIGE HULLEM ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Aripiprazol on hea neuroleptikum. Kui annus veidi suur, siis unisus ja väsimus. Eelkõige võtaksin siin hommikuse Xanaxi ära.
Aga : 1) millised kaebused, 2) milline diagnoos, 3) millised annused ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: