Tere Pärnust! 42 aastase naise elu-vol3 või 4-ei m 17.09.09 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere!
Olen siin enne kirjutanud ja tahtsin teada anda, et sain palju abi Teie harjutustest, olen neid teinud nüüd kokku juba alates märtsist, siiamaani. Nüüd teen natuke harvemini, kuid algusest tegin iga päev vahel ka 2 korda päevas. kõigile, kes siin loevad, aitavad need harjutused tõesti ja annavad jõudu juurde.
Võtan ka Paroxetini ja see on mind ka aidanud, kuigi algul ei julenud üle 1/4 tbl. võtta , siis ikka võtsin julguse kokku ja hakkasin ühe tableti kaupa võtma. Alustasi märtsis ka trenniga, nüüdseks olen kaotanud 14 kg ja alla on veel võtta 10 kg. Enesetunne ja olemine on ikka kordi parem, paanikat ja ärevust esineb kuskil 1 kord kuus, peamiselt enne menstruatsiooni algust.
Tahtsin lihtsalt öelda, et lugedes siin üht eelmist kirjutist, kus oli juttu tööpingetest, siis mina vaidleksin Teile vastu-kuna ma olin ise sellises samas olukorras-mina tulin sellest töökohast ära ja ütlen, et ilmselt oleks asi kurvalt lõppenud, kui oleksin seal edasi käinud ja asja "mänguliselt " võtnud.
Teie ehk mehena ei kujuta ette, k u i õelad võivad olla naisülemused ja kui õelad ja vastikud on sellised suhted. 99% ulatuses ei muutu ülemuse suhtumine ja ta jätkab psühhoterrorit, sest tal on vaja kedagi , kellelt energiat imeda. Need on vampiirinimesd ja neid on kõikjal. kahjuks ei saa neile teivast rindu lüüa, kuigi seda võiks teha,. sest kui mina ära tulin, leidis ta endale järgmise inimese ja< nüüdseks on see järgmine ka pea närvivapustuse äärel ja kaalub lahkumist.
>Sellele N37-le, kes kirjutas, soovitan siiski otsida endale uus koht, selle nimel üritada vastu pidada, kuni minema saab. Hoiab oma närve, sest need ei taastu ja mõne puhul pole mängudest kasu. KUI see ülemus mängiks, oleks asi teine aga ta teeb seda terrorit tõsimeeli, sest ta TAHABKI KEDAGI MÕNITADA JA TAL ON SELLEST HEA OLLA.
Kuidas psühhiaatrid sellist inimtüüpi nimetavad?
Ja see aeg on jah siiski läbi, kui kogu aeg teine põsk keerati.
N37-le jõudu ja kindlat meelt, õnne töö otsimisel.
Ja dr. Ennet-ile tänud nõuannete eest aga pean ütlema, et pika aja jooksul hakkavad siinsed vastused üksteist dubleerima ja ei ole enam alati nii nõuandvad ja asjalikud, kui vaja. Sisuliselt on ükskõik mis küsimusele suht sama vastus.
Loodan, et ei pahanda, loen seda rubriiki kaua ja see paistab silma.
Värskeid mõtteid!
Leelo Pärnust

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Tänan! Teil on täieliselt õigus.
Trükikojast ilmub lähima nädala-kahe jooksul raamat ja sealt saate vaadata haiguse-tervise probleeme juba süsteemselt. Loodan, et paljudele abiks ja annab siinsele telegrammstiilile selgitusi.
Mina annan printsiibi, patsient lahendab ja rakendab seda isikupäraselt. Näitek, printsiip kehaline aktiivsus. isikupärane lähenemine vastavalt isikule: jalutamine mererannas või pargiteel, sõit jalgrattagavõi sörkjooks jne. Isikupäraselt. Arstirohu annab raviarst. jne.
Veelkordselt Tänud!
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

56 aastase naise probleemid

Tere ! See kõik on kestnud juba pea 2 aastat(oktoobris).Jutt on minu emast,kelle käitumine järjest ohtlikumaks ja ettearvamatumaks on muutumas.
Kõik algas peale vanaema surma(kes eluaeg elas koos ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Vajab ravi. Ravimid olemas. Pidada nõu teda ravinud tohtriga või siis Dispanseri tohtriga ravi-hospitaliseerimise küsimuses. Võimalused olemas.
Tervitustega,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

alkoholism

Tere.

Millisest piirist võib otsustada, et inimesel on tekkinud sõltuvus alkoholist?
90 kg kaaluv mees joob iga õhtu jooksul (3-4 tundi) keskmiselt 4-5 pudelit õlu(alc. 5,0 %) põhjendusega ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Viis olut on rohkem kui 250 viina. Igal öhtul kerge joove, ca yks promill sees. See jänu on - alkoholism. Vintis mehega läheb vahekord ka "vinti" ja teisiti ta normaalse naise puhul olla ei saagi.
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: