hull psühhiaater? 23.01.09 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Teisiti ei saa ma kuidagi teda nimetada. Nimelt elab Jõgeval pensionil olev
psühhiaater, kes ei salli üldse oma uut naabrinaist. Nad ei ole kunagi omavahel
suhelnud. Mees on üsna alkoholilembene ja varem sõimas ta purjus peaga ainult oma elukaaslast. Nüüd on tal hobiks uue naabrinaise väljasöömine ja tema hulluks ajamine.
Ta õpetas välja ka oma elukaaslase ja tal on abivahendid. Kuulsin ise pealt kui ta ütles,`et võib selle kiviga une pealt ära tappa ning õpetas naist seda pendeldama. Absoluutselt igal öösel kui naabrinaine majas on, korrutab ta lauset:
"vanaeit on hull" õhtust hommikuni. Kainena vaiksemalt aga purjus peaga ikka täiel häälel. Ka naabrid on kuulnud. Ta karjub seda koridoris valjul häälel, räägib tuttavatele ja nii arvavadki teised inimesed,et vanaeit on tõesti hull.
Ja nii on ka suhtumine, sest räägib ju psühhiaater! On ju kunagi antud arstivanne! Normaalne inimene selliseid asju ei tee. Mida selle mehega peale
hakata,et saaks rahu?


Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kui ta naabreid segab, siis las naabrid teatavad sellest vastavatele jõustruktuuridele, politseile. Teil ei maksa sinna sekkuda.
Et te enda närvid rahulikuks saaksite, siis minge mõne t e i s e psühhiaatri juurde: saate selle loo temale rääkida (pihtida), saate oma närvidele rahustavat rohtu, saate rahu tagasi. Kindlasti minge - hingerahu on seda väärt. Saate abi!
Parimat soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Hirmutunne

2009 tekkis töö juures probleeme. 2010. aastal olin olukorras, kus ma ei julenud kellegagi rääkida jne. Olin hull, nutsin 1 nädala, tulin töölt ära tööandja käskis puhata, läksin tööle tagasi umbes kuu, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Psühhiaatri jutule, saatekirja vaja ei ole.
Kohe! Lahendid olemas.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: