ehmatus 29.01.08 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere!
Mul teeb muret üks sõber. Kui naistsoost isik teda puutub siis ta ehmatab. 2 nädalat tagasi läks asi kummaliseks. Ta on naistsoost isikute suhtes väga tõrjuv.
Eile rääkisin temaga ja ta oli oma mõtesse vajunud. Ma puutusin teda, et tähelepanu saada. Ta väga ehmatas ja karjus: ära katsu mind. Tema silmis oli näha väga suurt hirmu ja nagu oleks mind kellegiga sassi ajanud. Peale karjumist üritas ta asja naljaks keerata.
Kui me kahekesti jäime küsisin kas kõik on korras. Ta hakkas nägusi tegema ja ütles et ei soovi rääkida.
Ma tunnen teda 6 kuud ja ta on 30 aastane meesterahvas. Ma ei saa aru miks ta ehmatab? Mul on kahtlus, et äki teda seksuaalselt kasutatakse äre, kas see on võimalik?

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Väga paljud asjad siin Ilmamaal on võimalikud. Võimalik on ka olukorda muuta. Üleliigsed pinged maha, veidi tohtrirohtu, keha ja vaimu tugevdamine.
Psühhiaater annab selgitusi ja suuniseid. Vastuvõtule.
Parimat soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Mürast tekkinud ärevus,hirm

Tere,lp.Doktor!

Viimasel ajal on mul tekkinud müra talumatus just eriti on see õhtusel ajal.Kuna elan kortermajas ja kõik naabrid ei ole just eriti viisakad:uksed käivad pauguga kinni,pidevalt ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Jooge õhtu sooja teed, rahustavat teed.
Hästi mõjub ka arstirohi Rispen, seda võtta pool (1/2) tabl. õhtul. Võibolla aitab ka veerand (1/4) tabletti. Pidage nõu perearstiga.
Mina prooviks ...

Loe edasi

imelikud mälupildid

Tere,
mul tekivad tagantjärele erinevad mälupildid, mille kohta ei oska enam öelda kas need leidsid tegelikkuses aset või on ainult väljamõeldised.
Ma seletan endale nende tagantjärele meeldetulemist ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Psühhiaatri vastuvõtul saab täpsustada. Teataval määral on seda olnud kõigil. Rahulik eluviis ja korralik puhkus kõrvaldab selle. Võib-olla on vaja võtta veidi rahustavaid vahendeid, võib-olla. Ka psühhoregulatsioon ...

Loe edasi

uni

Oletme, et kujutan ette astet ja libastun. Probleemiks on, et ma "kukun" ka päriselus. Kord jäin bussis magama. Kõrvalistuja arvas, et mul mingi krambihoog? Ehmatus on teistsugune. Samas ~20 a tagasi, ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Uni reageerib kehale ja kogu psüühilisele olukorrale. Ja on ka tagasiside keha suunas. Nagu külakiige kiikumine ühes ja teises suunas on omavahel sõltuvuses, nii ka uni ja keha. Aga kiige puhul on asi ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: