Mure 28.02.07 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tahan väga jääda lapse ootele aga ma tarvitan praegu ad.Kas ma tohin rasestuda ka siis kui tarvitan ad või ei ja kui tohib, siis millised on tagajäried.tervis on juba muidu korras ja arsti sõnul ma võin varsti hakata ära jätmisele. Tablet on zoloft 1 tablet päevas.Naistearstiga ma rääkisin ja ta vastas, et kohe järgi ei tohi jätta ja peab edasi võtma aga siis arsti soovitusel ja kui vaja siis teha paus esimesel kolmel kuul.Praegu on hirm, et olen juba rase ja kui olen kas mu lapsega ikka on kõik korras või peaksin mõtlema tema ära kaotamisest.Andke nõu ja oma arstile lähen juba järgmisel nädalal.Tahan väga loota, et saan ootele jääda või olla juba.

ette tänades janne

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Jalutage, kallistage, tehke siin varem soovitatud harjutusi. Olge super-õnnelik, et olete-jääte Lapseootele - see ise korrigeerib organismis nii keha kui ka psüühikat. On hea ravim iseenesest.
Lapseootusega seotu on kümneid kordi kasumlikum kui AD võtmisega saadav tulem. Kui juba olete "käima peal," siis AD kohe ära jätta. Kui veel ei ole, ikkagi jätke ära.
Janne, olete väga tubli, et Lapsukesega tegelema hakkate!
Kaunist kevadet ning toredat Lapseootust,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

mure tapab

mul on tunne, et köik, mida puutun, läheb katki vöi midagi juhtub, ühesönaga rikun ära. ei julgegi enam midagi teha. istun päevad läbi kodus, töölt lasti lahti ja ei leia ausalt mingit mötet enam.

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Et mure ei tapaks, siis tuleb "tappa" mure. Ja vajalik on selgitada ka põhjused. Seega - tohtri vastuvõtuleja tulevadki lahendid. Üldtervislikud soovitused sobivad samuti nii lugeda ja seeläbi ka praktiseerida. ...

Loe edasi

mure

olen endaga puntras kas on võimalust oma muredest ka interneti teel vestelda

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Eesmärk ei ole vestelda, eesmärk on murest vabaneda!
Kui mure neti-võrgust läbi mahub, siis loomulikult!
Milles mure?
Ootan infot,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: