Huvitav 23.02.07 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere.

Selline mure, et olen vist võtnud endale liiga suure koorma. Ja ma vaikselt tunnen, et ei tule selle kõigega toime. Tegelikult asi on lihtne, kõike jõuan teha aga miskit ei saa valmis. Mure tekib sealt, kust ma enam ei näe tulemusi, mis oleks rahuldatavad. Ma muutun liiga närviliseks. Olengi vaikselt üks närvi pundar. Igaljuhul, käin keskkoolis,töötan väike ettevõttes, teen oma projekte FIE'na, elan ükdsi üürikorteris, käin palju väljas - nagu noored ikka, pühendan aega tüdruksõbrale.... Aga olen tähendanud,et viimasel ajal ei lähe enam koolis nii nagu peaks. ARKI eksamilt olen läbi kukkunud juba 5 korda ja lihtsalt ei õnnestu, kus eksaminaator üleb,et olen lihtsalt närviline, tööl ei edene nii nagu peaks ega ka eraprojektid. Mõtlen siin, et kas on olemas mingeid rahusteid või midagi, mis teeks asja veidi sujuvamaks... Hetkel joon suurtes kogustes energiajooki, mis mingil põhjusel suudab mind kauem üleval hoida.. Ka mu tüdruksõber on tähendanud, et olen liiga närviline tema vastu... Kahjuks midagi ka ära ei saa jätta, et oleks rohkem puhkeaega, sest kõik on elulise tähtsusega.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Kõik on tühisuste-tühisus - on ütelnud Prohvet. Kõik on muidugi ka tähtis, mõni asi tähtsamgi veel. Eelistused tuleb paika panna e prioriteedid moodsamas keeleütlungis. Mida Tootsile soovitati? ..Tee siis pool!
Üleliigsete pingetega inimesel töövõime on madal, puhkamine eba. Pingete maandamist ja und saab tohtrirohuga korrigeerida, siis harjutused.
Psühhiaatri jutule.
Jobu te veel ei ole.
Igast murest saab üle!
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

küsimus

Kui antidepresante korduvalt 6kuulise kuuridena süüs, kas see lõpuks tervisele halba mõju võib põhiustada. Huvitav ma alles 6 kuud tagasi lõpetasin AD tarvitamise ja nüüd juba jälle samad brobleemid.Ette ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Antidepressante võetakse/määratakse mitmete häirete korral Mis Teil mureks? Millist rohtu ja mis on toimunud? Mida veel oma elukorralduses olete muutnud?
vt. Enneti ristkülik diagonaaliga ja "uued ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: