missugust ravimit tarvitada? 10.04.06 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere!
Põen mitmekordset sügavat depressiooni psühhootiliste tunnustega. Ravimitest tarvitan edronaxi 4mg 2x päevas, bromazepami 1x hommikuti, clorpromasini 50 mg 3 tbl. ühtul, hypnogeni 10 mg 2 tbl õhtul. Seoses eesnäärme kasvajaga, mida on kiiritatud 2001 a. tarvitan österogeeni microfolliin, mis tekitab ärevust
ja pidevat nutuhoogusid. Österogeni tarvitamist lõpetada ei tohi. Millist ravimit kasutada õrevuse ja nutuhoogude leevendamiseks.?
Olen Teile vastuse eest ette tänulik.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Võtate nii kloorpromasiini kui ka hüpnogeeni õhtul ning broomasepaami hommikul, siis nende a s e m e l võtaksin remerooni. Aga pidage eelkõige nõu ikkagi ravitohtriga.
Parimate soovidega,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Rahustid lastele

Oleme lapse isaga lahus. Laps on hetkel 2 aastat. Tunnen et lapse isa annab talle mingid raahustid kohtumisel. Sest meie laps on väga aktiivne, peale kohtumist ta saab magada 15h (tavaliselt magab 10h), ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Lastehaiglas tehakse laste uuringuid.
Küsige nõu ka Lastekaitse spetsialistidelt - kui annab, et mida/kuidas siis ametlikult edasi toimida!
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

paanikahäire,ebareaalsus

tere..palun öelge kas ebareaalsus tundest on võimalik kunagi lahti saada? kui jah siis missugust antidepressanti tuleks hakata võtma?olen juba aasta paanikahäirete all kannatanud, võtsin antidepresaante ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Rohi, harjutused, uus hoiak. Ainult rohust ei piisa. Kui Seroxat hästi toimis, siis võtke seda. vt. eelnevaid soovitusi ka.
Head harjutamist,
Jüri O.-M. Ennet

Loe edasi

antidepressandid

Tere!

Naisterahvas 34 a.
Perearst kirjutas Cipralexi, aga need ei sobi - tekib peapööritus, nägemise ähmastumine, halb enesetunne, liigeste valu jne.
Loomulikult lõpetasin nende ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Und soodustava toimega AD on REMERON. Vestelge tohtriga ja tehke vajadusel see valik. Tausta täpselt teadmata ei saa konkreetselt rohtu (nende toimeid ja körvaltoimeid arvestades) ordineerida.
Köik ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: