Töösuhted 24.01.05 / Psühhiaatria

Külastaja küsib:

Tere!

Mida arvate või mida soovitate vastu pidamiseks sellises töökollektiivis, kus ülemus suhtub halvasti kõigisse, kellel on oma arvamus või mõtlemisvõime ja kellel on analüüsivõime. Ja kus su kõige lähem kolleeg on kibestunud vanamutt, kes on peale kõike õudne viilija ja klatsimoor? Mina olen ka selles mõttes ebasoosingus, et mul on oma arvamus.

Arst vastas:

Jüri Ennet

dr Jüri Ennet

Psühhiaater

Erapsühhiaater

Elus on nii valgust kui ka pimedust, tarku ning jobusid. Meie nn "demokraatlik" valimissüsteem (autuste juhtide konkurss jne.) eelistab valimistulemusena omasuguseid, aga mitte sobilikumaid. Nõrk e puudulik on ka a/ü jt. lihtrahva aktiivsuse avaldamise võimalused. Järelikult - välisolusid me hetkel oluliselt mõjutada ei suuda, seega peame suutma mõjutada omi hoiakuid ja käitumismotiive.
Johann Voldemar Jannsen asutas 1865 aastal laulu- ja mänguseltsi "Vanemuine" ja need vanemuislikud "nipid" e näitlemisoskus peavadki meid praegu aitama.
Võtke asju mänguliselt, aga ärge unustage ka tarkade ametimeeste edendamist.
Mängulusti ning võitlusvaimu soovides,
Jüri O.-M. Ennet

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Psühhiaatria

Ärevushäire ravi

Lugupeetud Dr. Jüri O.-M. Ennet,

Olen 34 aastane meesterahvas. Elasin 2007 aasta alguses üle raskekujulise depressiivse ärevushäire. Häire põhjused: rahapuudus, suur laen kaelas kinnisvarakriisi ...

Jüri Ennet

Vastas dr Jüri Ennet

Need "kaksikud" on järelnähud ja need taanduvad. Aga iseliikurina võtab see aega, on võimalik kiirendada, pea koheselt tulemit saada. Tulge vastuvõtule.
Parimat soovides,
Jüri O.-M. Ennet ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: