Kuumadhood ja väsimus 11.08.11 / Perearst

Külastaja küsib:

Mul on vahel kuumahood. Kõik on korras ja ühel hetkel on hästi palav, higi voolab ja ebamugav on olla. Vahel möödub see niisama aga vahel kaasneb sellega väsimus ja iiveldus. Mida see tähendada võiks? Kas peaks arsti juurde pöörduma?

Arst vastas:

Le Vallikivi

dr Le Vallikivi

Perearst

Tervist,
sellise probleemi olemuse väljaselgitamiseks tuleb ikkagi näost näkku arstiga kohtuda; täpsustada, kui sageli, mis asjaoludel ja millise kestusega need hood on, millised sümptomid sellega kaasnevad ja kui kiiresti ning milliste tagajärgedega nad mööduvad. Suurima tõenäosusega on tegemist ohutu funktsionaalse tervisehäirega, aga igaks juhuks tasub siiski sel teema oma arstiga vestelda.
Lugupidamisega,
Le Vallikivi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Pidev väsimus

Tere!

Mind vaevab juba aastaid pidev väsimus, kui saaks siis magaks terved päevad maha. Olen arsti juurde aastate jooksul korduvalt pöördunud, tema väsimuses otseselt midagi halba ei näe. ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Teie probleemistik on keerukas, arvuti teel seda ei saa lahendada. Palun pöörduge uuesti oma perearsti vastuvõtule. Temalt täpsustavad uuringud ja konsultatsioonid. Koostöö !

Head ...

Loe edasi

Väsimus?

Mis tekitab noorel inimesel väsimust(26a.aastane naine), füüsilist tööd ei tee absoluutselt?
Lasin teha vere analüüsi ja tuli välja, et hemoglobiin on madal 114g/L.
Võibolla ka sellest siis ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere
Võimalik, et tegemist ongi liikumisvaegusega. Soovitan pöörduda perearsti vastuvõtule esmaseks läbivaatuseks ja uuringuteks.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

väsimus

Lisaks eelmisele abipalvele pean lisama, et liigun väga palju- mu töö on iseenesest väga liikuv ja füüsiline ja ka söön täiesti normaalselt. Nii et sellest see väsimus vaevalt et tuleb.

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere
Ei oskagi enam eelmisele vastusele midagi lisada.
Head tervist soovides,
madis Veskimägi

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: