Kõhukrambid ja kuumahood. 19.06.08 / Perearst

Külastaja küsib:

Tere,
olen 21a. neiu.
Varem ei ole erilisi tervisehädasid olnud. Kuid nüüd teist nädalat vaevavad mind kuumahood ja nö. kõhukrambid, viimased just hommikul... tunne umbes selline, nagu oleks eelmine päev kõhulihaste harjutusi üleliia teinud. Võibolla gaasidest, mis ei tule välja?
Kaelasooned ka valulikud ning vahel ka mõningane iiveldus. Varem ei ole olnud sellist asja.
Muidu tarvitan regluaarselt evra plaastreid, aga selle kõrvalmõjud need vist ei ole?

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere
Võin vaid oletada : kerge viirusinfektsioon kui tõenäolisim vaevuse põhjus. Mõistlik reiim, käsimüügist küsida ibuprofeen 400 mg 2-3 x päevas, kergem toit, maitsestamata jogurt, rohke mineraalvesi ilma gaasita. Vaevus peaks mõne päevaga taanduma, kui mitte siis pidage nõu perearstiga.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Peaga

Tere! Mul mure, igapäevaselt on olnud surumistunne peas. Segab magamist ka , siis vahel lambist lööb näkku kuumahood. Mida te soovitaksite teha? Millest see tingitud on?

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Raske öelda, pingepeavalu, kolmiknärvivalu ?? Saan soovitada head koostööd oma perearstiga, vajadusel täpsustavad uuringud, konsultatsioonid.
Ka vererõhuhaigust peab täpsustama, kas ...

Loe edasi

Pearinglus

Oli hemoglobiin ja d vitamiin olematu(nüüd korras)Mitu nädalat pea uimane,nõrkus, kaalulangus,pulsi kiirenemine ja kuumahood (siis kui tekib pearinglus).millest see võib olla ja mida teha

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Saan piirduda vaid soovitusega pöörduda kiiresti perearsti vastuvõtule. Täisveri kordusproov, kilpnäärmetestid jt uuringud.
Head tervist soovides
Madis Veskimägi

Loe edasi

Palavik!

Olen 23.a naine.sunnitanud [he lapse ja olnud 2raseduse katkestust.viimane 1 kuu tagasi.4kuud koguaeg palavik 37.2.ooseks kaob ara.Tehtud verepilt korras ,ultraheli korras,gunek.testid korras(pap,suguhaigused,tsuto,jne.Tunnen ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere
Toetan Teie perearsti hinnangut. Kolleeg on teinud kõik uuringud ja kui need on korras võime rahulikumalt hingata. Soovitan nii 1 kuu mitte end kraadida, katsuda ja elada vabalt. Normaalse elutegevusega ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: