mis saab edasi 27.07.07 / Perearst

Külastaja küsib:

8 kuud on olnud 37,5 palavik.proovid on korras,kopsud korras ,kõik korras.proovid ei näita põletikku.haigena ennast ei tunne,ainult olen kohutavalt unine ja uimane ning parem kõrv kohiseb.mis edasi? parem rind on alati vasakust väiksem olnud.seal on16 aastat mitte just väike tükk olnud.2 aaastat see tükk mitte ei valuta vaid on katsudes valus.on see tähtis?

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere !
Kuidas ka ei püüaks, ei ole võimalik anda konkreetset vastust. Võtke ühendust Teid uurinud arstidega ja arutage kõike lähemalt.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

3 nädalasele lõug väriseb söömise ajal

Tere! Olen tähele pannud viimase nädala jooksul, et minu kolme nädalasele lõug väriseb söömise ajal (saab rinda). Tavaliselt on see olnud nii, et ta puhkab söömisest ning enne edasi söömist on lühiajaline ...

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
See kirjeldus ei ole haiguslik. Igaks juhuks rääkige sellest oma perearstile, ehk ta leiab midagi, mis vajaks täpsustamist.

Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Loe edasi

Pikkaajaline väike palavik

Vaevab mure pikka ajalise palaviku pärast mis on siis 37,2 -37,4 . Sellega kaasneb ka väsimus.

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere!
Pikaajalise palaviku käsitlus on keerukas. Selle kohta on Saadaval head käsitlus juhised, usun et meie perearst võtab need aluseks. Kui algselt uuringut ja analüüsid näita haigust kuid vaevus ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: