Põskkoopa põletik. 11.05.07 / Perearst

Külastaja küsib:

Tere!

Ei osanud seda teemat kusagile eriti paigutada, loodan et ei ole väga vale koht. Mul oli palavik alates 25.aprillist, see oli üle 38 ja kestis peaaegu kaks nädalat, ära ei läinud. Samuti oli nina väga kinni ja kurk valus. 7.mail sain perearsti juurde aja, Ta määris mu näole seda kreemi vms ja vaatas sellise aparaadiga, nagu ultraheli umbes, aga ekraani polnud, ma arvan, et Te saate aru. Ütles, et ühel pool põske on põskkoopa põletik, kirjutas antibiootikumid välja ning ja Cirriuse tabletid, nina lahti saamiseks. Rohkem mulle midagi ei räägitud. Pikk järjekord oli ka ning arstil oli kiire. Teisipäevast saati on mul olnud kohutav peavalu, see on nii kannatamatu, et ilma valuvaigistita ei saa ollagi. See hõlmab tervet laupa, silmaalused, kõrvu. Tänaseni ei ole ninakinnisus ära läinud ning ka peavalu mitte. Sooviksin teada, kas olen tablete veel liiga väha võtnud, et üldse tulemusi näha ning ka seda, et mida ma sellise haigusega hetkel teha ei tohi? ( õues käia, pesemas käia vms?) Tablete on muidu jäänud veel võtta kaks päeva.

Kõike head

Ester (14)

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere
Teil on väga nutikas arst kui on võimalik kasutada sellist seadet. Küllap on tegemist põskkoopapõletikuga mis pole veel lahenenud. Üldiselt on selle ravi pikk, nii 10-14 päeva antibiootikume, lisaks ka ninatursealandajad, valuleevendajad jm.
Kui probleem kipub püsima siis ikka nõu pidada oma arstiga.
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Kõrvad lukus,vilistavad ja vasakus kõrvas tunnen nagu südamelööke

Tekkis põskkoopa põletik ja samal ajal läksid ka kõrvad lukku,nüüd on põskkoopa põletik läinud aga vasak kõrv endiselt vilistab ja on lukus

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Soovitan teha kuulmetõrve-keskkõrva tuulutusharjutusi, tarvitada limaskesta turseravimeid, täpsemalt Teie perearstilt. Vajadusel ka uuringud.


Head tervist soovides,
Loe edasi



Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: