Haiged p6lved 27.11.06 / Perearst

Külastaja küsib:

olen 30 a meesterahvas. Mul hakkasid p6lve valud juba pool aastat tagasi. Algul oli ühes p6lves vesi, mille arst eemldas ja nüüd on probleemid teise p6lvega, stabiilselt on valu põlves. Nähtavalt on lihas sellel jalal väiksem, kuna olen seda jalga pidanud hoima suuremast koormusest. Käisin reumatoloogi juures. Ta vaatas jala üle ja ei teinud midagi, soovitas geeli, Feloran. Nüüdseks olen juba mitu kuuri teinud aga paremaks üldse ei lähe. Joosta enam pole võimalik, käimine on valulik. Teen ehitus tööd ja pärast tööpäeva lõppu kannatan valu käes. Mida peaksin tegema? Kas ta ei parane, sest lihas on vähenenud või on liigese probleem? Röntgen oli korras aga kõhre uuringuid pole tehtud.

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere
Soovitan ortopeedi konsultatsiooni. Tehakse vajadusel põlvesisene vaatlus. Määratakse erilised harjutused kõhetunud lihaste tugevdamiseks.
Ega ei ole tööalaselt palju põlvili, sellest võib tekkida põlvekedra eesmise limapauna põletik, millest ka "vesi põlves".
Head tervist soovides,
Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Haiged lihased

tere!
mul on väike mure!Viimasel ajal mul pidevalt jalalihased valutavad,trenni ma eriti ei tee ja päevas eriti palju ei käi ka.Millest võib olla tingitud selline jalalihaste valu????
Helen(17)

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere
Ütlen otse, et EI TEA. Teie kirjas on väga vähe infi vaevuse kohta mis on arstile otsuste tegemisel üliolulised. Soovitan arstivastuvõtule pöörduda.
Head tervist soovides Madis Veskimägi

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: