HAIGESTUMINE JA SPORT 21.01.04 / Perearst

Külastaja küsib:

Tere!
Mul on selline küsimus,et olen eilsest tundnud ennast natuke haigena,nagu oleks mingi viirus: hakkas hohu ja kurgus kipitab,ja kehalihased natuke valutavad ja pea on raske..... hakkasin ennast ravima salvidega ja kurgu imemistablettidega....... Aga küsimus on selles,et käin 2 korda nädalas võimlemas aeroobikas ,seal samas ka jõusaal..... Kui mu oraganismis on selline väike viirus,kas ma võimlemisega hullemaks ei tee?
Või peab hoopis rahuliklt olema kodus?

Tänan vastuse eest.
27 a.naine

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere
soovitan võtta aja maha ja olla 3-4 päeva kodus. Puhata, vaadata aknast välja, lugeda jutukat, suhelda heade inimestega, juua mõnda raviteed. Kui tervis ei taha korda minna soovitan minna perarsti vastuvõtule.
Head tervist soovides Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Haigestumine

Tere
Momendil valutavad käte lihased ja puus. Aegajalt on ka haiglane tunne.

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Saan soovitada veelkord perearsti külastust. Tuleb eristada, kas on tegemist normaalse ealise muutusega või esineb mõni eriravi vajav haigus. Lihaspõletik, artroos, Lyme tõbi jm.

Loe edasi

Tsütomegaloviirus

Nädal tagasi oli CMV IgM positiivne. Paar nädalat tagasi oli kerge haigestumine, kuid proovi võtmise ajaks oli enesetunne juba paranenud. Tean, et IgM vormi korral peaks aja jooksul saama proovi negatiivseks, ...

Le Vallikivi

Vastas dr Le Vallikivi

Tervist,
kui haigestumine kerge ja enesetunne juba parem, siis ma ei näekski väga põhjust kordusanalüüsi võtta, seda enam, et IgM tüüpi antikehad võivad organismis positiivsed püsida 4-6 kuud. Ägeda ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: