ei tea mis viga 12.06.03 / Perearst

Külastaja küsib:

tere olen 20 a neiu, mul on mure, millele oskate teie võibolla mingisugust selgitust anda, nimelt on mul juba üle kahe nädala stabiilne palavik 37.3-37,6 ja peavalu sihuke tunne on et pea on nii suur otsas et ei jõua liikuda, siis silmanägemine on hägusamaks läinud ageajalt silme eest läheb mustaks ka ning nüüd viimasel paaril päeval lööb torkav valu paremale poole rinda muidu on mul kehatemperatuur ikka kusagil 36.6 see mis mul nüüd on pole minu puhul üldse normaalne ja peavalud on ka väga haruldased. Ja probleemne aeg mis stressi tekitas jääb ka mõne nädala taha nüüd peaks nagu rahulik aeg olema aga tervis on kuidagi kahtlane.
ja üks küsimus on veel mis tekitab kontrollimatuid lihaste tõmblusi nimelt toetudes käele hakkab käsi lihtsalt tõmblema või istud toolil ja toetad jalga kuhugile peale siis hakkab see oma ette tõmblema, kas see võib olla mg puudus või varajane parkinsonism- palun andke nõu!!
ette tänades- britt

Arst vastas:

Madis Veskimägi

dr Madis Veskimägi

Perearst

Tõstamaa Tervisekeskus

Tere Britt
Teie vaevusi analüüsides, võiks mõelda põskkoopapõletikule. Seda saab täpsustada kas pere või nina-kõrva-kurgu arsti juures. Tehakse vereproovid, röntgen põskkoobastest, vaadatakse nina ja neelu. Huvi pakuks ka Teie mensese regulaarsus, võib juhtuda, et varane rasedus võib avalduda samade nähtudega. On olemas veel terve rida põhjuseid, mis võivad tekitada samu nähtusid, kõike seda saab täpsustada arsti vastuvõtul.
Head tervist soovides Madis Veskimägi

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Perearst

Tere!

Ma ei tea mis mul viga on. Pidevalt pea käib ringi ja palavik kõigub kord on normaalne ja siis järsku jälle 37,2.ning suu kuivab kuigi joon palju vett päevas

Madis Veskimägi

Vastas dr Madis Veskimägi

Tere !
Lisas on täisvereproov, üldiselt korras, aga veri on "veidi paks", hematokrit Hct on veidi tõusnud. Siit soovitus juua päevas u 1 l puhast joogivett. Aga on väga palju teisi haiguseid, mida ...

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi

Ei saanud vastust? Küsi arstilt: