Jätk eelmisele küsimusele peavalu osas 20.12.19 / Peavalu

Külastaja küsib:

Tere. Eelnevalt pöördusin ka siin lehel teie poole, vastasite küsimusele täna ( 20.12.19 ) . Peale teie vastust, et vajaksin täiendavaid uuringuid, pöördusin EMO'sse , kuna neuroloogidele järjekorrad on kuid ja kuid pikad. Sealne neuroloog pidanud vajalikuks minu kiiritamist, kuna tema jaoks oleks see liigne kiirguskoormus tagasihoidlike kaebuste ja puuduva kliinilise leiuga. Samuti EMO's kraaditi 37,5 välja. Saadeti koju, et paneksin neuroloogile aja ning kui peaks tulema mingeid neuroloogilisi muutusi kõnes või jäsemetes siis pöörduksin EMO'sse tagasi. Palun kas saaksite mind aidata. Olen lihtsalt nii mures ja jääb mulje, et keegi ei võta mu olukorda tõsiselt.

Arst vastas:

Mark Braschinsky

dr Mark Braschinsky

Neuroloog

Tere,
loomulikult, on neuroloogi otsene hinnang palju väärtuslikum ja siukam, kui elektroonselt esitatud küsimuse põhjal esitatud arvamus. Mul pole alust kahelda Teid vaadanud neuroloogi pädevuses ning hinnangus. Seetõttu usun, et tema antud soovitust jääda jälgimisele ja vajadusel pöörduda uuesti EMOsse, võib võtta kui ametliku eriaalst seisukohta ja sellest lähtuda. Kui aga soovite minu personaalset konsultatsiooni, siis minu vastuvõtud toimuvad kas Tartu Ülikooli Kliinikumis või erakliinikus Elite.
Lugupidamisega
M. Braschinsky

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Migreen?

Tere veel kord. Kirjutasin just peavaludest, mis on ehk kuidagi seoses hambavaluga. Unustasin aga küsida, et kas peavalu võib olla tingitud ka kliimast. Töötan peamiselt soojades maades (Vahemere piirkond ...

Vastas dr Sulev Haldre

Lisaks eelmisele vastusele.
Peavalu võib olla seotud ka kliimaga. Kas ja millisel määral, sõltub Teie enda hinnangust.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi