Mure 22.06.10 / Peavalu

Külastaja küsib:

Tere

Kannatan juba aasta aega, pidevalt valutab parema silma taga , silmast tihti piisarad jooksevad, on valus meik-upi kasutada -ülemine silmalaug sisemises silmanurgas on eriti tundlik - koheselt hakkab vedelik silmast jooksma, ei saa kaua arvutit vaadata, koheselt ilmub tunne et silma juures-taga istub suur nael, hommikuti on nina parema osa kinni, kui tõusen püsti siis 10-15 minuti pärast saan normaaselt hingata, nina paremas osas on kogu aeg kõdi, silm on tundlik, läätseid panda ei saa, telerit vaadata on ka raske, valutab ka pealae parema osa, on isegi valus puutuda ja vahepeal valutab ka paremas meelekohas , pea mrt ei näita midagi erilist, tehti kaks korda, valu midagi ei leevenda, vahepeal ise kaob ära, tagasi tuleb tavaliselt kas lihtsalt niisaama või pärast silmade pingutust, kasutasin amitryptilini, natuke aitas ,kuid mitte kaua, nüüd ei aita rohkem, ei saa normaalselt tööd teha, silmaarst räägib, et silmadega on ok, parema silma sisemise nurga juures paremal poolel tunnen on on välke väät mille on vahepeal valus puutuda, vasaku silma juures sellist asja küll ei ole. Kui hakkab midagi veel valutama , näiteks hammas, siis see valu osaliselt või täielikult kaob ära. Mul isegi tekkib küsimus , äkki mul on juba psühhikiga probleem? Analüüsid normis, ainuke asi , antistreptolisiin on 1000. palun soovitage mida võin teha muidu pidevalt valutav silm, nina ja pea teevad elu võimatuks

Arst vastas:

dr Sulev Haldre

Neuroloog

Tere,
Kahel korral tehtud MRT on välistanud selles võimalikus kohas kahjustuskollete esinemise. Mingil põhjusel on tundlikkus näol nii nagu seda kirjeldate eriliselt tõusnud. Teistlaadi ärritus (hambavalu) blokeerib Teie tavalise valu.
ei saa täpselt öelda, mis on Teie probleemi põhjuseks.
Pean väga oluliseks leida kõrgetes väärtustes tõusnud antistreptolüsiin o tiitri põhjused. See analüüsi tulemus näitab streptokokkinfektsiooni. Kas on põhjus kurgumandlites? Igatahes võib krooniline infektsioon põhjustada erinevat laadi probleeme, mis ka Teie kirjas kirjeldatud kaebuste taga võib olla.

Kas see arutelu oli kasulik?

Nõuanded teemal: Peavalu

Mure

Selline mure,et väga tihti peanahk valutab?
Juukseid kammides on nahk valus,sõrmi läbi juuste libistades on ka valus.

Vastas dr Sulev Haldre

Soovitan rääkida perearstiga, kes küsib lisaks teisi täpsustavaid küsimusi ja arutab Teiega, mida on mõistlik ja otstarbekas ette võtta.

Loe edasi

Mure

Tere!Mure selline,et on pearinglus just püsti seismisel.Arst ütleb,et ravimitest:Tarvitan Mirtazapini depreka raviks.Paluks abi!

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,

nii see on, vahetage ravimit.

Loe edasi

Mure

Tere!
Mul on mure, nimelt, kui ma liigutan pead paremale või vasakule, siis käivad õrnad raginad pea alaosas. Mis see peaks tähendama?

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,

ei peagi midagi tegema.Ja tähendust sellel ka ei ole. Need on lubisooladest tihenenud lihased mis nõnda nagisevad.

Loe edasi

Mure

Mul esineb juba üle kuu selline suruv tunne peas. Seda on väga raske kirjeldada. Nagu miski suruks aju kokku. Aju oleks tugeva surve all. Valu haistingut mul otseselt ei esine, aga väga tugev ebameeldivus ...

Vastas dr Toomas Toomsoo

Tere,
arsti juurde võite ikka minna, saaksite mure ära kurta ja vaadatakse teid üle ka. Ega nohu pole olnud ?

Loe edasi

Mure

Miks Mul suhteliselt harva on kõrge vererõhk?
ykskord 160 ja mul Ninast jooksis verd ja peavalutas !

Vastas dr Sulev Haldre

Väga erinevad võimalikud põhjused.
Soovitan arstiga rääkida.

Loe edasi


Vaata kõiki nõustamisi